Casos de drogues, agressions sexuals i estafes es jutjaran aquesta setmana a Tarragona

Cinc acusats per la venda d'estupefaents l'any 2014 a Tortosa s'enfronten ara a penes de sis i quatre anys de presó
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

Dimarts, 5 de febrer, a dos quarts de deu del matí, l’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà fins a cinc persones acusades d’un delicte contra la salut pública, per la venda d’estupefaents, i un altre delicte de pertinença a grup criminal.

Segons ha informat la Fiscalia, els fets van passar a la ciutat de Tortosa, a la comarca del Baix Ebre, l’any 2014. Els acusats venien droga en un domicili, al qual acudien diversos consumidors. Un dels imputats, apunta el fiscal, també comprava les substàncies en aquest immoble i després la revenia al carrer. Un altre dels individus, per la seva part, era reincident.

Ara, la Fiscalia demana fins a sis anys de presó per a un dels acusats i quatre anys de pena per a la resta.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Jutjat per la venda de cocaïna a Tarragona

A Tarragona, el pròxim dilluns, 4 de febrer, l’Audiència Provincial jutjarà el cas d’una persona imputada, també, per un delicte contra la salut pública «en relació amb estupefaents greument nocius per a la salut», apunta l’acusació. Els fets, concretament, van passar a Tarragona l’any 2016. L’acusat, en aquest cas, va trobar-se amb una tercera persona, a qui va lliurar una bosseta de cocaïna, a canvi de diners. Ara, el fiscal demana quatre anys de presó.

Dos casos d'agressió sexual i estafa

A l’Audiència Provincial de Tarragona, durant la setmana del 4 al 8 de febrer, tindran lloc els litigis corresponents a dos casos d’agressió sexual, dos delictes més contra la salut pública i dos casos d’estafa.

Demanen set anys de presó per violar una menor a Constantí

La Fiscalia ha sol·licitat condemnar a set anys de presó un veí de Constantí acusat d'abusar sexualment d'una noia de 16 anys el 24 de desembre de 2016. Agressor i víctima haurien consumit marihuana i l'home, aprofitant-se de la situació, la va violar. El judici tindrà lloc el pròxim 12 de febrer, a l'Audiència Provincial de Tarragona.

"NOVETATS: Pas endavant per la transformació del preventori de la Savinosa" "GENIAL: Arriba a TGN l'obra de teatre protagonitzada per la gent gran"