Caos a Tarragona: Càrregues policials, barricades i incendis

La manifestació ha començat pacificament davant la Subdelegació del Govern | Han començat els llançaments d'objectes als Mossos

Càrregues policials a la Imperial Tarraco | Carlos Domènech

 

La manifestació que ha començat a les vuit del vespre a la Subdelegació del Govern de Tarragona, s'ha complicat mentre passaven les hores. Després d'uns llançaments d'objectes als agents de la policia catalana, han començat les dures càrregues policials contra els manifestants. 

 

 

A causa de les càrregues, hi ha hagut diversos ferits per llançaments de projectils foam i cops de porra, els quals estan essent atesos pels Sanitaris per la República. Un dels afectats és el diputat Eusebi Campdepadrós, que hauria rebut cops de porra a la cama.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La plaça Imperial Tarraco, a causa de les càrregues, ha quedat mig buida i la Subdelegació del Govern, ha estat arrasada pels objectes llançats.  Els Mossos s'han quedat arreplegats davant l'edifici del Govern, llançant projectils de foam.

 

 

 

Després de les primeres càrregues policials a Tarragona, els manifestants han muntat barricades arreu de la Rambla Nova de la ciutat i han cremat contenidors. Finalment, s'ha provocat un incendi a les portes de l'Agència Tributària de Tarragona.