GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Tarragona tancarà amb cadenat un edifici municipal ocupat il·legalment

Es tracta d'un bloc ubicat a la Part Alta, al carrer Riudecols número 8 i en estat ruïnós | Veïns i tècnics municipals constaten indicis que algú hi ha estat recentment
Imatge del bloc municipal del carrer Riudecols de Tarragona, ocupat de manera il·legal per un grup de joves. | Cedida

 

L'Ajuntament de Tarragona tancarà amb un cadenat la persiana d'accés a una finca municipal ubicada a la Part Alta. El motiu, l'ocupació il·legal del bloc, que es troba en estat ruïnós, per part d'un grup de joves. Tècnics municipals i veïns han pogut constatar indicis que algú ha viscut recentment en l'espai. De fet, segons explica el veïnat, els Mossos d'Esquadra van desallotjar cinc nois aquest dijous al matí, després de l'alerta d'un ciutadà. Un llit, un sofà i ampolles d'alcohol buides es troben en l'interior de l'edifici. 

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ocupen il·legalment una finca municipal a la Part Alta de Tarragona

Un sofà, un llit, coixins, ampolles d'alcohol i de refresc buides i alguns objectes personals. Això és el que han trobat alguns veïns de la Part Alta quan han accedit en l'interior del bloc ubicat al carrer Riudecols número 8, una finca municipal. «Aquest dijous vaig veure com accedien al bloc alguns joves. Vaig avisar a la Guàrdia Urbana i als Mossos d'Esquadra, perquè l'edifici cau a trossos i és perillós», explica Balbino Lucas, membre de l'Associació de Veïns de la Catedral. Agents de la policia autonòmica van dirigir-se fins al bloc i van treure de l'interior cinc joves. 

 

Un sofà i un llit en l'interior del bloc municipal ocupat il·legalment a la Part Alta de Tarragona. | Cedida

 

L'Ajuntament col·locarà un cadenat a la persiana per on accedeixen els joves. Aquest divendres al matí, tot i el desallotjament del dia anterior, la persiana tornava a estar aixecada. El veïnat alerta del mal estat del bloc, i reclama que el consistori faci «alguna cosa». «Hem d'esperar que caigui sobre algú?», lamenta Lucas. De fet, una de les entrades a l'edifici està tapiada i té cartells que denuncien l'estat d'abandonament de la finca. 

 

Els joves utilitzarien l'espai per celebrar-hi festes i refugiar-se, tot i que no es descarta que algun hi visqui habitualment. Fonts municipals asseguren que el cadenat s'instal·larà «molt aviat», però no indiquen una data concreta. 

 

Persiana de l'edifici ocupat il·legalment al carrer Riudecols de Tarragona, per on accedeixen els joves. | Cedida