Pla mitjà del pregoner Eduard Boada al balcó principal de l'Ajuntament després del prego de Santa Tecla

Eduard Boada venç la Covid-19 i rep l'alta després de 97 dies ingressat

Va ser hospitalitzat el passat 9 de novembre

El senyor Eduard Boada, el mestre dels entrepans de Casa Boada, ha aconseguit vèncer el coronavirus i finalment ha rebut l'alta i ha pogut tornar a casa seva. Boada va ingressar a l'Hospital de Santa Tecla el passat 9 de novembre, i s'hi ha estat fins aquest dijous, 4 de febrer, el que suposa 97 dies ingressat lluitant per combatre la Covid-19.

Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', l'artista dels entrepans ha rebut l'alta a primera hora de la tarda d'aquest dijous i ha tornat a casa seva en ambulància. Quan fa gairebé 100 dies que va ingressar a l'hospital tarragoní, els metges li van diagnosticar Covid-19 i una pneumònia bilateral als pulmons, motiu pel qual va ser traslladat directament a la Unitat de Cures Intensives (UCI). L'endemà li van posar respiració assistida i el van sedar, fins que nou dies després Eduard Boada ja mostraves signes d'haver millorat i ja podia respirar per si mateix.

Missatges de suport i amb desitjos que es recuperés

Durant aquestes setmanes que Eduard Boada ha estat ingressat a l'Hospital de Santa Tecla, amics, coneguts i clients fidels de Can Boada s'han anat acostant al local ubicat al carrer de Rovira i Virgili número 23  per deixar-hi notes donant-li ànims i suport i desitjant la seva recuperació. El cert és que Eduard Boada és tota una eminència a la ciutat, i el tancament del seu bar, el 2018, va deixar un buit al cor i l'estómac de molts tarragonins.