Premis Càmpings Tarragona

Eduard Rovira i Inma Rodríguez, Premis 'C d'Or' de l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat

L'alcalde de Torredembarra i l'exconsellera de Turisme de Tarragona van ser guardonats pel seu suport al sector del càmping

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, que enguany commemora el seu desè aniversari com a associació, va celebrar aquest dijous a la nit la primera edició de la gala dels Premis 'C d'Or', atorgats a aquelles persones que han destacat en el seu suport al sector.

 

En aquesta primera edició, van ser distingits l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i l'exconsellera de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez. Tots dos, segons el parer de l'Agrupació, «s'han distingit per intentar rebaixar les traves burocràtiques a què s'enfronten els càmpings de Tarragona per poder emprendre noves inversions que augmentin la seva competitivitat».

 

 

En l'obertura de l'acte, al qual van assistir més de mig centenar dels principals representants del teixit social, econòmic i polític de la ciutat, Agustí Peyra, president de Càmpings Tarragona Ciutat, va destacar el compromís de l'Agrupació amb la societat a través de diversos convenis d'esponsorització (Nàstic, Tàrraco Viva o Santa Tecla, entre d'altres) i, especialment, la implicació en el repte de preservar l'entorn natural. «La nostra activitat ha permès protegir el litoral i augmentar la massa forestal, perquè l'experiència en la naturalesa és un dels grans valors que oferim als nostres clients», ha subratllat.

 

En la mateixa línia, el vicepresident de l'Agrupació, Marc Francesch, va posar l'accent en el desenvolupament d'una activitat econòmica sostenible com la via més eficaç per augmentar la qualitat mediambiental. «No fer res, sense cap regulació, per intentar mantenir els espais verges acaba causant degradació», va dir. Francesch va tornar a insistir en la necessitat de desenvolupar les eines administratives que permetin els càmpings invertir en millors instal·lacions. «Aquest any ja hem notat un petit descens en l'ocupació, perquè quan el mercat es retreu, els primers a patir són els que no poden competir en qualitat i varietat de producte», va reflexionar.

 

Els guardonats

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va explicar que per motius familiars va viure a l'Ametlla de Mar i a Cambrils, i que, com ara a Torredembarra, el càmping sempre ha estat una constant en la seva vida. «Per això conec bé el pes específic del sector i quan em van demanar ajuda per defensar els seus interessos davant la Comissió d'Urbanisme de Tarragona, no vaig fer més que complir amb la meva obligació», va dir el batlle torrenc.

Premis Càmpings Tarragona
Inma Rodríguez i Eduard Rovira, ambdós al centre de la imatge, amb els seus guardons. | Cedida

 

Per la seva banda, Inma Rodríguez, exregidora de Turisme de Tarragona, va agrair la «delicadesa i generositat» per recordar-se d'ella quan ja no està exercint com a consellera. «Des que vam tenir el primer contacte el 2016 em vaig adonar que, en primer lloc, més que assessorament tècnic de l'àrea de Turisme, el que necessitaven era una administració àgil que no llastés la seva activitat; encara que no estava dins de les meves atribucions, els he ajudat en tot el que he pogut», va recordar l'exregidora tarragonina.


Comentaris