Ematsa inverteix 353.000 euros en la millora de la xarxa d'aigua potable dels barris de Ponent

La companyia està treballant actualment als carrers Gandesa i Gaià de Torreforta, després d'haver enllestit la millora de les canonades del carrer Sant Benilde
Imatge de les obres que Ematsa està realitzant al carrer Gaià de Torreforta. | Antonio Ramos

 

L'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona SA (Ematsa) inverteix 353.000 euros en la millora de la xarxa de subministrament d'aigua potable dels barris de Ponent. Concretament, la companyia ha actuat al barri de La Granja i des de fa un parell de setmanes treballa a Torreforta, on es preveuen actuacions en cinc carrers. En total, es renovaran 1.183 metres de canonades.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La primera intervenció d'Ematsa es va realitzar fa unes setmanes al barri de La Granja, específicament al carrer Sant Benilde, just davant del col·legi La Salle, i en un petit tram de la Rambla de Ponent. Actualment, la companyia està realitzant treballs de renovació als carrers Gandesa i Gaià de Torreforta.

Aquestes actuacions, segons ha informat la companyia no afecten el subministrament d'aigua dels veïns i veïnes de la zona. La mobilitat en vehicle sí es veu afectada, ja que les obres han obligat a tallar el carrer Gandesa, que ha quedat per a ús exclusiu dels veïns, i un carril de circulació al carrer Gaià, creant-se un itinerari alternatiu de sortida.

Actuacions en tres carrers més abans d'acabar l'any

La propera actuació de renovació de la xarxa d'aigua potable que iniciarà Ematsa serà al carrer Vendrell de Torreforta. Durant el temps que durin els treballs, l'accés de vehicles al carrer quedarà limitat als veïns que tenen guals i garatges, que podran accedir entre les sis de la tarda i les vuit del matí en dies laborables, i durant tot el dia els caps de setmana i festius.

Un dels carrils de circulació del carrer Gaià està tallat per les obres, oferint-se un itinerari alternatiu. | Antonio Ramos

 

Fins a final d'any, segons han explicat fonts de la companyia, Ematsa té previst enllestir les actuacions de millora a Torreforta amb la renovació de les canonades dels carrers Balaguer i Francolí.

"❗La ciutat alemanya que va perdre el reconeixement de Patrimoni de la Humanitat" "⚫Mor Modest Capell, la promesa del ciclisme de l'equip Team Compak Campo Claro"