Emília, venedora de l’ONCE: «Li ha tocat a un client amb ordre d’embargament i això em posa molt contenta»

L’ONCE ha venut deu cupons premiats amb 35.000 euros cadascun a Tarragona
L'Emília a la plaça de la Font de Tarragona, un dels seus punts de venda. | Àngel Ullate

 

Aquest dijous, 29 d’agost, es coneixia que l’ONCE havia venut deu cupons premiats amb 35.000 euros cadascun a Tarragona. L’encarregada de repartir sort ha sigut l’Emília, una tarragonina de 64 anys que fa vuit anys que treballa com a venedora de l’ONCE a la Part Alta.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L’Emília no compta amb un punt de venda fix. Amb la seva armilla de l’ONCE es recorre la Part Alta i la Rambla Vella oferint cupons amb l’esperança que «li toqui a tothom, que això és el que em demanen els meus clients, que els hi toqui».

 

Fins a deu cupons guanyadors ha venut en aquesta ocasió l'Emília. | Àngel Ullate

 

«La gent ha vingut a abraçar-me»

Pel que fa a aquest premi, es tracta de la primera vegada que dóna un premi gros: «abans havia donat aproximacions al primer premi, que estan premiades amb 1.500 euros, però mai una quantitat com aquesta».

 

Està molt contenta pel fet d’haver donat tants diners. «Li ha tocat a alguns clients habituals i altres no però aquells que em coneixen i han sigut premiats han vingut a abraçar-me. Un d’ells té una ordre d’embargament i crec que això l’ajudarà una mica».

 

L’Emília no sempre ha treballat per l’ONCE. Abans, «de joveneta», havia estat en una fàbrica a la Selva del Camp però ara, amb un 59% de discapacitat i patint de fibromiàlgia, entre altres, es dedica a repartir sort entre els carrers del nucli antic de Tarragona. Sens dubte, Emília ha fet feliç a deu famílies aquest dijous, 29 d’agost.

 

Aquesta no és la primera ocasió que l'Emília reparteix diners entre els clients. | Àngel Ullate