Imatge de la façana de l'Ajuntament de Tarragona

83 empreses i autònoms de Tarragona envien sol·licitud per rebre la subvenció d'ajuda al sector cultural

La convocatòria ha de servir per minimitzar els efectes negatius de la crisi del coronavirus

Les ajudes  per a les  empreses  i professionals del  sector cultural  de Tarragona, amb caràcter extraordinari, han rebut un total de 83 projectes. La majoria d'aquests, segons s'ha detallat des del mateix consistori, corresponen principalment a empreses i autònoms de l'àmbit de l'edició de llibres i la fotografia.

Aquesta convocatòria, segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona, ha tingut una molt bona acollida, creada enguany per primera vegada i de manera extraordinària per apaivagar les conseqüències que la crisi del coronavirus ha provocat en tot el teixit empresarial de la ciutat, sobretot al sector cultural.

Es podrà subvencionar la totalitat del projecte

Segons es recull a les bases, se subvencionaran tots els projectes del  sector cultural que es desenvolupin en els àmbits de la música, dansa, teatre, pintura, fotografia, disseny gràfic, arts visuals, il·lustració, vídeo, edició de llibres, cultura tradicional i popular.

Si la proposta és acceptada, es podrà subvencionar fins al 100% de la quantitat sol·licitada, posant un topall màxim  en els  6.000 euros. També, per poder optar a l'ajuda, les empreses o professionals havien d'estar empadronats o tenir la  seu física  a Tarragona.

El passat 16 d'agost va finalitzar el termini per presentar propostes i la resolució  es farà pública a començaments de la  segona quinzena de setembre.