Pla detall d'un autobús de l'EMT amb els vidres trencats

L'EMT de Tarragona presenta nou denúncies per actes vandàlics contra els autobusos aquest 2020

La majoria d'atacs es van produir per llançament d'objectes contra els vidres dels vehicles

L'Empresa Municipal de Transport (EMT) de Tarragona ha interposat un total de nou denúncies a la Guàrdia Urbana per actes vandàlics contra els autobusos  municipals aquest any. La majoria dels atacs han estat amb objectes llençats contra els vehicles que han ocasionat la trencadissa  de vidres.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Les línies afectades pels actes vandàlics  han estat la L30, L34, L54, L85 i l'L8. La Línia 8 ha estat l'última afectada. El passat 14 de desembre un autobús va rebre un impacte al vidre del conductor de l'autobús, en una zona propera al CAP Llevant. Els danys ocasionats al servei de transport públic per actes vandàlics enguany han tingut un cost d'aproximadament 10.000 euros.

L'EMT treballa per acabar amb aquests comportaments incívics  que es van repetint els últims anys, amb nou denúncies presentades el 2019 i quatre, el 2018. El president de l'entitat, Jordi Fortuny, ha apuntat que aquests actes no poden quedar impunes perquè més enllà dels danys materials, posen en perill als conductors i als usuaris  del transport públic.