GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU√ć i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not√≠cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Enxampen un conductor que anava a 227 km/h a l'AP-7 a Tarragona

Els fets han passat aquest dilluns, 27 de maig, a l'AP-7 a l'altura de Tarragona
Els Mossos d'Esquadra han enxampat a un conductor que anava a 227 km/h a l'AP-7 a Tarragona | Mossos d'Esquadra
 

Aquest dilluns, 27 de maig, els Mossos d'Esquadra han explicat que han enxampat a un vehicle que circulava a 227 quil√≤metres per hora en un tram on la velocitat m√†xima √©s de 120 quil√≤metres per hora, superant aix√≠ el l√≠mit de velocitat en 107 quil√≤metres per hora. El conductor ha estat fotografiat a l'autopista de l'AP-7 durant el seu pas per l'altura del municipi de Tarragona.

 

El passat dissabte, 11 de maig, els Mossos d'Esquadra ja van enxampar a un turisme que circulava a 180 quil√≤metres per hora a l'autopista de l'AP-7 tamb√©. En aquella ocasi√≥, el conductor en q√ľesti√≥ anava drogat, amb un acompanyant i amb dos menors dins del vehicle, els agents van aturar el turisme a l'altura de Cambrils on s'havia instal¬∑lat un control policial. Els mateixos agents van denunciar al conductor per delictes d'exc√©s de velocitat, per conducci√≥ temer√†ria i per haver consumit subst√†ncies estupefaents. 

 

També et pot interessar: