ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

L’Espai Jove Kesse acull la darrera jornada de ‘Comunicant en jove’

Bruno Sokolowicz, presentador del programa ‘Sputnik’ de TV3, oferirà demà la xerrada ‘Trencant les barreres comunicatives’
Espai Jove Kesse | TarragonaDiari.cat

 

Dimecres 27 de març, l'Espai Jove Kesse de Tarragona posarà punt final a les jornades 'Comunicant en jove'. En aquesta darrera jornada, el presentador del programa 'Sputnik' de Televisió de Catalunya, Bruno Sokolowicz, oferirà la xerrada 'Trencant les barreres comunicatives'.

 

La jornada, com les anteriors, va dirigida a entitats, col·lectius i persones joves amb interessos per millorar les eines i recursos emprats per la difusió del seu projecte, centre o iniciativa. Tanmateix, des d'un principi han tingut com a objectiu mostrar la relació que mantenen les noves generacions amb les eines tecnològiques que s'utilitzen avui en dia. Com també han permès mostrar i conèixer com i amb quins mitjans es comunicaven els i les joves de generacions passades i quines barreres van trencar.

 

«Trencant les barreres comunicatives»

La darrera jornada de les jornades 'Comunicant en jove' té com a nom 'Trencant les barreres comunicatives'. La periodista i locutora de Ràdio ciutat de Tarragona, Sílvia Petit, moderarà la jornada. Aquesta comptarà amb la participació del periodista, presentador, activista i emprenedor català, Bruno Sokolowicz. Qui fa més d'una dècada que treballa com a guionista i presentador del programa de televisió musical Sputnik del Canal 33.

 

Tanmateix, en aquesta sessió també hi haurà la participació del comunicador corporatiu i audiovisual, Eduard Prats. La sessió tindrà lloc a les 19.00 hores a l'Espai Jove Kesse, tindrà una durada aproximada de dues hores i tothom que ho desitgi hi podrà assistir gratuïtament. 

 

Altres sessions de les jornades 'Comunicant en jove'

El dimecres 13 de març es va dur a terme la jornada 'Comunicació i joves, llenguatge i canals'. En ella es va parlar d'eines, de plataformes i de les xarxes socials més populars entre el jovent d'avui en dia. La sessió va comptar amb la participació del cap del departament d'Imatge i So de l'INS Pere Martell i professor associat del Departament d'Estudis de Comunicació de la URV, Josep Maria Grau; amb el realitzador audiovisual i col·laborador habituals de televisió actualment amb reportatges per TV3, Xavier Fornós; i amb el cantautor tarragoní, Oscàrboles. 

 

El dimecres 20 de març es va realitzar la jornada 'Instagram i IGTV'. En ella es va presentar Instagram com a xarxa social líder entre els i les joves. Hi va intervenir l'instagramer tarragoní, Juanjo Fuster; la professional en relacions públiques, Maria Ardit; i el director i el productor de 'L'Àudio' Quim Espinosa i Tonia García.

 

Les jornades han tingut lloc a l’Espai Jove Kesse i han estat coorganitzades i coordinades per Ràdio Ciutat de Tarragona.