'La mida del temps', la nova pel·lícula sobre Eduard Boada que s'estrenarà per Santa Tecla

És el primer documental sobre el pregoner de les festes locals de Tarragona | Està dirigida per David Aymerich i s'estrenarà el 15 de setembre
Imatge on es veu al director de 'La mida del temps', David Aymerich, al costat del protagonista, Eduard Boada | Rubén Langa
 

 

'La mida del temps' és el títol de la nova pel·lícula documental que narra la història del tarragoní Eduard Boada. El film està escrit per Javier Barón, David Aymerich s'ha posat al capdavant de la direcció i Mireia Pallejà ha sigut la cap de producció. La pel·lícula està produïda per Ayhe Productions i ha comptat amb la participació del canal tarragoní, TAC12, i de l'Ajuntament de Tarragona. 

 

D'altra banda, els alumnes del cicle formatiu superior d'Audiovisuals i Espectacles de l'Institut Pere Martell s'han encarregat de la creació del 'making of' que també ha comptat amb l'ajuda de Txell Roig i la Tarragona Film Office. 

 

Imatge del rodatge de la pel·lícula 'La mida del temps' | Rubén Langa

 

 

La calma és el que caracteritza el mític establiment tarragoní

'La mida del temps' pretén posar èmfasi al llegat de Can Boada, a la transcendència de l'home que servia entrepans darrere la barra de casa seva i a la rellevància de la seva faceta artística en el que sempre ha fet: fer entrepans. La pel·lícula mostra com les maneres pausades i calmades han marcat el ritme de tots els que han entrat alguna vegada a Can Boada i de com, en aquest temps, ha estat la seva manera de fer i s'ha acabat convertint en el seu llegat. 

 

La pel·lícula s'ha rodat en diversos espais de Tarragona, com la catedral, la plaça del Rei o el Balcó del Mediterrani. El documental repassarà la vida d'Eduard Boada a Tarragona i ho farà a través del testimoni de diferents personatges i artistes del Camp de Tarragona. La nova entrega barrejarà realitat i ficció i tindrà un nou plantejament, molt allunyat del documental tradicional al qual estem acostumats. 

 

Imatge del 'making of' de la nova pel·lícula sobre Eduard Boada | Rubén Langa

 

 

 

La pel·lícula documental s'estrenarà, dins del programa de festes de Santa Tecla, el pròxim diumenge, 15 de setembre. La cita serà a les 19.30 hores a l'Antiga Audiència de Tarragona. L'acte estarà obert al públic i tothom qui ho vulgui podrà assistir a l'estrena fins a completar l'aforament de la sala. Més tard, també es podrà veure per TAC12.