Tarragona llueix en la primera edició de la Nit Oberta

Un centenar de comerços van participar en l'estrena d'aquest esdeveniment
Els carrers del centre de la ciutat es van omplir en aquesta primera edició de la Nit Oberta de Tarragona. | Àngel Ullate

 

La primera edició de la Nit Oberta de Tarragona ha estat tot un èxit i ha mantingut vius els comerços participants, al voltant d'un centenar, fins ben entrada la mitjanit. La ciutat celebrava aquest divendres, 10 de maig, la primera edició d'aquesta iniciativa de les diverses associacions comercials de la ciutat i que ha fet que les botigues participants allarguessin el seu horari d'obertura fins a les dotze de la nit.

Per dinamitzar i atraure clients i passejants al centre, Tarragona va aglutinar-hi actes ben diversos: de mostres de moda a catorze actuacions de música, passant per activitats artístiques, un 'flashmob', mostres d'automoció i, és clar, també espais dedicats a la gastronomia on els centenars de persones que eren al centre de la ciutat van poder prendre's un descans per menjar i beure.

La jornada nocturna de compres va tenir lloc entre les 19.00 hores i les 24.00 hores. | Àngel Ullate

 

La Nit Oberta de Tarragona, un espai per a la solidaritat

L'ambient, acompanyat de l'agradable clima de la nit, va mantenir el centre comercial de Tarragona ben viu fins a la mitjanit. També hi va haver marge per a la solidaritat: tothom que ho volia podia fer-se per només tres euros una fotografia en un divertit 'photocall'. La recaptació es destinava de manera íntegra a la lluita contra el càncer.

La Nit Oberta va donar peu, també, a l'apartat gastronòmic. | Àngel Ullate

 

Tarragona s'ha transformat, doncs, aquesta nit de divendres, en un autèntic vaivé de gent, que ha pogut gaudir i comprar als comerços del centre de la ciutat en un horari atípic, fins a les dotze de la nit. Les activitats organitzades al voltant de la Nit Oberta, tot un èxit, deixen entreveure que l'experiència, que la ciutat acollia per primer cop, es pugui repetir properament.

La solidaritat va tenir un paper destacat en la primera edició de la Nit Oberta, amb fotografies per recaptar fons contra el càncer. | TarragonaDigital.com

 

També et pot interessar

"VÍDEO: No us perdeu les espectaculars imatges de Tarragona des del cel!" "REPORTATGE: L'escola Saavedra, un exemple d'educació digital"