29ª edició de la Bicicletada popular a Tarragona.

Gairebé 3.000 ciclistes participen en la Bicicletada popular de Tarragona

El Parc de la Ciutat ha acollit la primera Festa de la bicicleta

L'avinguda Ramon i Cajal ha estat el punt de sortida de la 29a Bicicletada popular de Tarragona, on s'han donat cita aquest matí fins a 2.980 ciclistes. Els participants han completat un recorregut de 17 quilòmetres, en la versió popular, i de 3,7 quilòmetres en el circuit infantil. En finalitzar el recorregut, la jornada ha finalitzat amb la primera Festa de la bicicleta al Parc de la Ciutat. 

Una jornada pensada per a tota la família

Gairebé 3.000 ciclistes han participat en la 29a edició de la Bicicletada popular de Tarragona. El pilot de ciclistes ha completat un recorregut de 17 quilòmetres en la versió popular, la qual ha portat els ciclistes al Parc Francolí fins a arribar, pràcticament, a Bonavista, per tornar per l'N-340 fins a la Imperial Tàrraco, pujar l'avinguda Marquès de Montoliu, avinguda Catalunya, passeig Torroja, barri dels músics, passeig marítim Rafael de Casanova, Rambla Vella, Estanislau Figueres, Rovira i Virgili i de nou Ramon i Cajal, fins a arribar al Parc de la Ciutat.

D'altra banda, el recorregut infantil ha portat als joves ciclistes a gaudir d'una agradable passejada pel passeig de la Independència, carrer Torres Jordi, carrer del Mar, plaça dels Carros, carrer Reial, passeig de la Independència, avinguda Roma i avinguda Vidal i Barraquer, per acabar a l'interior del Parc de la Ciutat. En aquest sentit, els participants han pogut passejar tranquil·lament per algunes de les principals vies de la ciutat, en una jornada lliure de vehicles de motor i gaudint d'una activitat pensada per tota la família.

29ª edició de la Bicicletada popular a Tarragona.
Una jornada pensada per a tota la família | Àngel Ullate

   

Activitats i premis en la primera Festa de la bicicleta

En aquesta edició, per primer cop, s'ha incorporat la Festa de la bicicleta en aquesta jornada. El Parc de la Ciutat ha acollit activitats i serveis per a tota la família on hi ha hagut inflables, art bike, el Repte Bike, un circuit d'educació viària, l'escalèxtric a pedals i molt més. A més, també hi ha hagut un punt de rehidratació habilitat per Ematsa i un taller de reparació de bicicletes, a més d'un aparcament pels vehicles de dues rodes.

Durant la festa, s'ha repartit una bossa d'avituallament líquid i sòlid on hi havia un bidó de ciclista. A més, en molts d'aquests, hi havia una sorpresa addicional, ja que hi havia més de 40 premis directes que l'organització ha lliurat. Hi havia cascs de ciclisme, samarretes del Nàstic i del Nàstic Genuine, vals combustible, mallots ciclistes, lots de productes per a la bicicleta i per al ciclista, a més de les quatre bicicletes i quatre mallots que s'han sortejat entre tots els participants inscrits.

29ª edició de la Bicicletada popular a Tarragona.
Activitats i premis en la primera Festa de la bicicleta | Àngel Ullate

 


Comentaris