GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Més de 800 persones participen en la caminada solidària per La Muntanyeta

La caminada ha constat d’un recorregut d’uns vuit quilòmetres des de la Rambla Nova fins a la Muntanya de Sant Pere
Èxit de participació en la desena edició de la caminada solidària La Muntanyeta | cedida

 

Èxit de participació en la desena edició de la caminada solidària per La Muntanyeta. Més de 800 persones han fet el recorregut batent un nou rècord de participació. Una caminada realitzada possible gràcies al suport d’empreses tarragonines i el suport dels voluntaris de l’Obra Social La Caixa i el grup de voluntaris Consell Esportiu Tarragonès, els quals han col·laborat amb l’organització en diferents tasques.

 

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és defensar els drets de les persones afectades per paràlisi cerebral i etiologies similars.

 

Gran participació en la caminada solidària La Muntanyeta 

La marxa ha començat en el tram final de la Rambla Nova de Tarragona a les 9 del matí i ha finalitzat, després d’uns 8 quilòmetres, a la Muntanya de Sant Pere, on hi ha les instal·lacions de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral. En el punt inicial del recorregut, s’ha repartit a tots els assistents la samarreta i la bossa commemorativa de l’esdeveniment.  En arribar a La Muntanyeta, els participants han conegut l’entitat durant la jornada de portes obertes del centre. A més, tots han gaudit d’un esmorzar amenitzat per la música de DJ Abadia.

 

El Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta són els encarregats d’organitzar, any rere any, la caminada solidària. Josep Perelló, membre de l’entitat excursionista tarragonina, s’ha mostrat molt satisfet per la gran participació. «Estem molt contents, ha estat un dia extraordinari, finalment el temps ens ha acompanyat i ha estat una marxa multitudinària que ens encoratja a seguir treballant», assegura el membre del grup de voluntaris.

 

En el recorregut hi ha hagut els voluntaris de l’Obra Social La Caixa, així com el grup de voluntaris del Consell Esportiu Tarragonès, que han col·laborat en diferents tasques durant el recorregut, com la indicació o l’acompanyament a les persones amb cadira de rodes que han participat.

 

Per celebrar l’aniversari de la desena edició de la caminada popular La Muntanyeta, s’ha  posat un "photocall", on els participants s’han pogut fotografiar i compartir-les a les xarxes amb l’etiqueta #caminadade10. A més, tots els inscrits han entrat en el sorteig de dues estades al Càmping Trillas.

Més de 800 persones han participat en la caminada solidària La Muntanyeta | cedida