GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Èxit del programa d'acollida de turistes del Parc Central de Tarragona

La campanya es realitza de l'1 de maig al 31 d'octubre i ofereix informació, atenció i descomptes a turistes d'arreu del món
Èxit del programa d'acollida de turistes del Parc Central de Tarragona | Josep Martí

 

El Parc Central de Tarragona ha tancat amb una molt bona acollida el programa d'acollida de turistes d'aquest 2018. La iniciativa, que s'ha fet per segon any consecutiu, es desenvolupa del mes de maig a l'octubre, oferint informació, atenció i descomptes a turistes d'arreu del món.

 

D'aquesta manera, durant aquests vuit mesos de l'any el centre comercial compta amb un espai físic d'informació i atenció al visitant en múltiples llengües, com l'anglès, el rus, l'alemany, el francès, o el búlgar, entre d'altres; on els turistes d'arreu del món, i de fora del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, poden afiliar-se al servei per rebre la VIP Tourist Card.

 

Aquesta targeta ofereix als afiliats una gran quantitat de promocions i descomptes especials, que es poden utilitzar al mateix centre comercial, però també en comerços i activitats d'oci del territori.

 

En paraules de Miguel Ángel González, gerent del Parc Central, amb aquesta iniciativa s'aposta per «oferir al turista una experiència de visita i de compra més satisfactòria, personalitzada, amb millor accés a la informació i amb el seu idioma», al mateix temps que això beneficia a les botigues del centre, ja que amb aquest programa s'ha aconseguit «rebre un major nombre de turistes, augmentar la despesa mitjana, així com incrementar el temps mitjà d'estada al centre comercial».

 

Èxit del programa d'acollida de turistes del Parc Central de Tarragona | cedida

 

Atracció turística de la Costa Daurada

El Parc Central de Tarragona es consolida any rere any com a líder del sector de venda de roba i accessoris a la demarcació de Tarragona, esdevenint un dels principals punts d'atracció turística de tota la Costa Daurada.

 

En el període de la campanya d'acollida de turistes, del maig a l'octubre, el nombre de visitants al recinte ha augmentat un 2,2% respecte al mateix període de l'any passat, arribant a la xifra de 3.700.000 visitants.

 

En referència al programa d'acollida, un 70% dels afiliats eren estiuejants de Salou, Cambrils, Vila-seca i la Pineda, per només un 5% de la mateixa ciutat de Tarragona. Un fet rellevant que demostra que el Parc Central aporta un plus de qualitat amb botigues i serveis que atrauen turistes que es desplacen expressament per a visitar-lo.