ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Una explosió en una aula de la URV a Sescelades provoca un ferit lleu

Durant un experiment s'han barrejat dos productes que han provocat l'explosió | El ferit, traslladat al Joan XXIII amb ferides i cremades a la mà
Un experiment fallit a la URV, al campus Sescelades, ha acabat amb un ferit lleu traslladat al Joan XXIII. | Àngel Ullate

 

 

Una petita explosió en una aula de la Universitat Rovira i Virgili, al campus Sescelades, ha acabat amb un ferit lleu. Segons han explicat els Bombers, dos productes s'han barrejat durant un experiment realitzat avui divendres, 8 de novembre, i això ha provocat la deflagració.

 

Els fets s'han produït al voltant de les 15 hores i, fins al lloc de l'incident, s'hi han desplaçat diverses ambulàncies i dotacions de bombers. Aquests han realitzat proves amb l'explosímetre instants després dels fets, però han resultat negatives. El ferit ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII amb talls i cremades a la mà. 

 

 

Un experiment fallit provoca una explosió al Campus Sescelades de la URV

Bombers i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat aquest divendres a la tarda al Campus Sescelades de la URV. El motiu, un experiment fallit que ha acabat en una petita explosió d'un recipient. Els fets han tingut lloc en un dels laboratoris de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química, i l'explosió s'ha produït després de barrejar dos productes, un d'ells cloroform.

 

La petita explosió ha provocat un ferit lleu, un estudiant de doctorat de 37 anys que ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII amb talls i cremades a les mans. Els bombers també han practicat proves amb l'explosímetre en l'interior del laboratori, però el resultat ha estat negatiu i, finalment, no han intervingut.