El retrat escollit s'exposarà a la Casa Canalas fins al 31 de gener del 2021

El Centre d'Art de Tarragona se suma a la Nit dels Museus amb l'exposició 'I am able'

El projecte personal de Jesús Vilamajó i Quim Vilamajó reflexiona sobre el paper que les persones amb discapacitat pot jugar dins la societat competitiva actual

El Centre d'Art de Tarragona presenta l'exposició I am able, en el marc de la celebració de la Nit dels Museus de Tarragona, en què hi han participat vuit museus de la ciutat, en un certamen que va començar el passat 14 de novembre. El Centre d'Art ha decidit sumar-s'hi, aportant una peça que forma part de l'exposició.

El consolidat Viatge a laConstel·lació Museu ha hagut d'adaptar-se a les condicions derivades de la pandèmia i es podrà seguir el pròxim 30 de novembre, virtualment, per descobrir les peces que han estat escollides, enguany enfocades a la premissa de la diversitat.

I am able és el projecte artístic i documental de Jesús Vilamajó i Quim Vilamajó, que tracta de reflexionar i conscienciar, en l'imaginari col·lectiu, sobre com les persones amb 'discapacitat' s'integren dins un món «complex, difícil i molt competitiu», on les persones que no poden seguir el ritme experimenten un alt risc.

En Quim és el protagonista de l'exposició i explica que «jo penso que no estic malalt, saps per què? Perquè sóc una persona com els altres». Un dels seus retrats ha estat escollida per a la ruta dels museus o es pot visitar a una segona sala d’exposicions de la Casa Canals, fins al 31 de gener de 2021.

Aquesta ha estat habilitada en una planta baixa i compleix amb totes les mesures d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda o dificultat visual. El Museu d’Història de Tarragona també participa en el Viatge a la Constel·lació Museu amb un cartell del Carnaval del Cafè Poetes de l’any 1991, feta per Toni Torrell.


Comentaris