EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

La mostra «Art you talking to me» arriba al Centre d'Art de Tarragona

Aplega els projectes de 16 alumnes que han passat els darrers anys per l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació
Imatge d'un dels treballs que s'exposarà al Centre d'Art de Tarragona, obra de Mireia Martínez. | Ajuntament de Tarragona

 

La mostra «Art you talking to me?» de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona arriba divendres al Centre d'Art de Tarragona. Aplega els projectes de 16 alumnes que han passat en els darrers anys pel centre i l'objectiu és mostrar la varietat de disciplines artístiques dels seus cicles formatius de grau superior. Per aquest motiu, projectes d'animació, fotografia, il·lustració o joieria són disciplines que tenen cabuda en aquesta exposició, que es podrà visitar fins al dia 10 de juny. 

 

 

16 alumnes de l'Escola d'Art i Disseny exposaran al Centre d'Art de Tarragona

Un total de 16 alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona exposaran el pròxim mes al Centre d'Art de Tarragona. Es tracta d'Abel Cano, Alma Megías, Pol Masip, Ana Gómez, Mireia Martínez, Arnau Matas, Enrique Martín, Matías Cubillos, Ivan Puente, Javier Correa, Carmen Peralta, Nacho Mateu, Oriol Enguany, Pau Nogueiro, Elena Moreno i Marta Garcia. 

 

Sota el títol «Art you talking to me?», l'exposició vol fer reflexionar a l'espectador i anar més enllà de la presentació de treballs acadèmics. Les obres presenten objectes quotidians que conformen els llocs de treball i domèstics que esdevenen elements de representació artística. Amb tot, pretenen transmetre una manera de ser i d'entendre l'art. 

 

L'exposició s'inaugurarà aquest divendres

L'exposició «Art you talking to me?» s'inaugurarà aquest divendres a les set de la tarda. La mostra es podrà visitar fins al dia 10 de juny, en un horari de 16.00 a 19.00 hores de dilluns a divendres i d'11.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores els dissabtes. Els diumenges i festius, només es podrà veure al migdia, entre les 11.00 i les 14.00 hores.