GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

'Expressions. Homenatge a la dona' arriba al Moll de Costa de la mà de Carmen Valverde

S'hi veu reflectida la gran riquesa expressiva femenina
'Expressions. Homenatge a la dona' arriba al Moll de Costa de Tarragona | TarragonaDigital

 

'Expressions. Homenatge a la dona'. Aquest serà la temàtica i l'exposició que aquest divendres, 21 de febrer, inaugurarà el president del Port de Tarragona al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port, de l'artista plàstica Carmen Valverde. L'exposició romandrà oberta fins al dia 19 d'abril i es podrà visitar de dimarts a dissabtes i els diumenges al matí, en l'horari d'exposicions al Moll de Costa. 

 

'Expressions'

L'artista vol transmetre a l'espectador, de forma frontal i directa, les emocions i sentiments de les dones. De l'alegria a la tristesa, de la diversió a la malenconia, de l'èxtasi a la reflexió, plasmant sobre l'obra la gran riquesa expressiva femenina, potenciada pel format del quadre i la potència dels colors usats. 

 

La gamma de colors que en els sentiments més alegres es percep amb força, es dilueix quan els estats d'ànim són més tristos i arriba a desaparèixer quan la dona plora, la tristesa absoluta. 

 

L'objectiu de Carmen Valverde, com a dona i artista, és aconseguir que l'espectador femení, després de veure l'exposició, surti de la sala carregada d'energia positiva; i que l'espectador masculí prengui consciència de la grandesa i força de la dona. 

 

Una exposició per fer-se selfies

Una de les voluntats de l'artista Carmen Valverde Ã©s captar l'interès dels joves per l'art i que aquest col·lectiu pugui participar de l'exposició sense caure en l'avorriment. Per aquest motiu, Valverde ha enfocat l'exposició cap al públic més jove i fer una exposició divertida, que cridi l'atenció pel format i intensitat cromàtica de l'obra i, així, convidi els joves a fer-s'hi 'selfies'. 

 

L'artista vol que la seva feina sigui recompensada veient com es converteix en un factor d'ajuda psicològica a les dones que, per circumstàncies de la vida, hagin pensat que són insignificants. Valverde voldria que «els masclistes patològics s'adonessin de l'insignificant que són al costat d'aquesta obra i que les generacions venidores vegin en la dona el què és: una obra d'art».