L'exposició Starraco Wars es durà a terme el 8 i 9 de febrer de l'any vinent

La trobada s'ha presentat aquest dimecres i en l'edició de l'any 2020 obren la porta a altres pel·lícules clàssiques del gènere, com els Cazafantasmas
Ivan Carrasco, membre de l'associació R2-T4, és un dels organitzadors d'Starraco Wars. | Cedida

Els dies 8 i 9 de febrer de 2020 arriba Starraco Wars UNLIMITED, la tercera edició ampliada i millorada de la convenció Starraco Wars. Dos dies dedicats a la ciència-ficció i la fantasia al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Les entrades es podran adquirir pròximament per Internet. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'edició de l'any vinent s'ha presentat aquest dimecres, 4 de desembre. Starraco Wars és un esdeveniment que va néixer de la passió dels organitzadors de la trobada per La Guerra de les Galàxies i tot l’univers creat per George Lucas. Per l'any vinent han obert portes a nous universos oferint espais dedicats a Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate, Masters del Universo i altres pel·lícules conegudes del gènere de la ciència-ficció. 

Posicionar a la ciutat de Tarragona «al mapa de l'univers friqui»

La convenció omplirà de continguts prop de 13.000 m2 repartits entre les 4 plantes del Palau de Congressos i, com a novetat, també el pavelló del recinte firal. Starraco Wars obrirà les portes de 10 a 20 h de forma ininterrompuda. L’objectiu dels organitzadors és posicionar a la ciutat de Tarragona «al mapa de l’univers friqui del país».

El programa d'activitats de la convenció de l'any vinent contempla «photocalls interactius amb personatges; vehicles com el DeLorean i l'Ecto-1; i xerrades i conferències, amb la participació de reconeguts actors de doblatge»

En les dues darreres edicions (2017 i 2018) l’assistència de públic va superar les 10.000 persones, vingudes de Tarragona i diferents ciutats de l’estat. Els menors de 8 anys, i els socis i sòcies del Club dels Tarraconins, tindran l'entrada gratuïta. La resta hauran de pagar 8 euros els adults, per l'entrada d'un dia, i 5 els menors, de 8 a 16 anys, per un dia també. El preu de dos dies és de 14 euros pels adults i 8 pel públic infantil. 

"🌧 La decisió que ha pres TGNA per netejar la llera del Francolí després dels aiguats" "😮Els búnquers de la Guerra Civil a TGN amagats per la promoció immobiliària"