Escola de Música de Tarragona en concert

Exposicions, música i contes aquest cap de setmana al Port de Tarragona

Com cada any, el Tinglado 1 acull la recepció de trucades per a La Marató de TV3 el diumenge, 15 de desembre

Aquest cap de setmana, el Teatret del Serrallo del Port de Tarragona impulsa dues activitats familiars. D'una banda, l'Escola de Música oferirà un concert el dissabte, 14 de desembre, a les 18.00 hores on participaran alumnes de cant, guitarra i un grup de música folk. D'altra banda, diumenge, 15 de desembre, a les 12.00 hores, es podrà veure 'La Fada de la Neu',  un espectacle de contes narrats per Rat Cebrián i música de nadales en català interpretades en directe que Domingo Garcia amb la guitarra acústica. 

El Port de Tarragona se suma a La Marató de TV3

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El concert de l'Escola de Música és gratuït i l'espectacle de  'La Fada de la Neu' tindrà un preu de 2 euros i serà solidari, perquè els beneficis es destinaran a La Marató de TV3, que aquest any és a favor de les malalties minoritàries. Ja podeu adquirir les vostres entrades a través d'aquest enllaç. Sense deixar la solidaritat de banda, també cal destacar que durant aquestes festes, el Teatret del Serrallo i PortSolidari  engeguen una campanya de recollida de joguines amb la col·laboració de la Creu Roja. 

Diumenge, 15 de desembre, de 19.00 hores a 00.00 hores, el Tinglado 1 serà el centre de recepció de trucades de La Marató de TV3. Aquest espai portuari és, des de l'inici de La Marató, una de les quatre seus telefòniques del territori català, juntament amb la Fira de Barcelona,  l’Auditori Palau de Congressos de Girona i la Universitat de Lleida.

També el Moll de Costa serà l’escenari de la VIII Cursa i Caminada Solidària per a La Marató. La sortida i l’arribada és al Port de Tarragona en un circuit per la ciutat de 6,5 quilòmetres amb l’objectiu de superar els 6.200 euros  que es van aconseguir en l’edició de l’any passat. Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç

Noves exposicions al Port de Tarragona

Fins al dia 22 de març, al Refugi 1, podeu veure l'exposició 'Telos'  de l'artista i professora Carme Porta, que convida a fer un recorregut interdisciplinari que descriu els marges de diferents disciplines artístiques. L’itinerari expositiu explora la representació de la natura a través d’un diàleg entre el visible i l’invisible. Parteix de l’observació directa de la natura i de la memòria com a una experiència personal, que es desplaça de manera constant i sorprenent a través del laberint de la vida, amb la finalitat única de  trobar el lloc que ens correspon. L'exposició està oberta de dilluns a dissabtes, de 10.00 hores a 13.00 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores, i diumenges i festius, d’11.00 hores a 14.00 hores.  L’entrada és lliure.  

D'altra banda, també es pot visitar l'exposició 'Compartint la mar amb... els pràctics del Port de Tarragona', un recull fotogràfic de Marc Vela Mateo que està instal·lada al vestíbul del Museu del Port. Permet conèixer un dels oficis més antics dels ports i gaudir d'imatges de l’activitat portuària des dels vaixells. L’horari d’atenció al públic és de dimarts a dissabtes, de 10.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores, i diumenges i festius, d’11.00 hores a 14.00 hores.  L’entrada és lliure.