Fotografia castellera i art expressionista: el Tinglado 1 de Tarragona presenta nova onada d'exposicions

L'espai acollir脿 alhora les dues mostres, a c脿rrec dels artistes locals Albert Nel路lo i Elena Oundijan
Aquest ser脿 el cap de setmana d'activitats al Moll de Costa del Port de Tarragona. | Cedida

La gran porta d'entrada del Moll de Costa de Tarragona, el Tinglado 1, presentar脿 aquesta setmana les dues noves exposicions culturals que ompliran l'espai portuari fins al pr貌xim 9 de febrer de 2020. Es tracta de dues mostres d'artistes locals, el fot貌graf Albert Nel路lo i la pintora Elena Oundijan, que es podran gaudir de forma gratu茂ta a partir d'aquest dijous i divendres 鈥攔espectivament鈥 de la m脿 del Port de Tarragona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Es tracta de l'obra 'Bastint anhels', que recull les millors fotografies de tem脿tica castellera de Nel路lo, i de les pintures expressionistes 'Algo por lo que recordar', d'Oundijan i basada en el treball d'anys de dedicaci贸. Les exposicions cohabitaran i formen part de l'脿mplia programaci贸 de l'Autoritat Portu脿ria amb qu猫 vol celebrar l'efem猫ride dels 150 anys de la constituci贸 del que avui 茅s el Port de Tarragona, tal com va presentar setmanes enrere.

'Bastint anhels': els castells a trav茅s de la c脿mera d'Albert Nel路lo

La mostra fotogr脿fica de Nel路lo 茅s una radiografia castellera | Albert Nel路lo

L'obra fotogr脿fica es presentar脿 aquest dijous 19 de desembre, a les set de la tarda i el propi autor la defineix com 芦un pessic a l'ess猫ncia del m贸n casteller禄, independentment de colors i camises, a trav茅s d'infinits detalls captats des de l'貌ptica d'un fot貌graf que no va tocar la c脿mera abans de fer els 40 anys. A cavall entre la individualitat i all貌 col路lectiu, la mostra 茅s un recull d'emocions i d'intensitat a trav茅s d'un bon grapat d'imatges.

Es podr脿 visitar de forma gratu茂ta cada setmana amb el mateix horari: de dimarts a dissabtes de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 hores, i els diumenges i festius de les 11.00 a les 14.00 hores.

'Algo por lo que recordar': un rep脿s als colors de la llum i el silenci

Les pintures d'Elena Oundijan es podran veure fins al 9 de febrer | Elena Oundijan

De forma paral路lela, i en els mateixos horaris disponibles, es podran visitar les pintures expressionistes de la reusenca Elena Oundijan. La mostra 'Algo por lo que recordar' es presentar脿 aquest divendres, 20 de desembre, a les set de la tarda i recull una nova obra basada en records d'infantesa, i plasmada en forma de persones, animals o aficions que capten l'atenci贸 del visitant des d'un primer moment.

En joc constant amb la llum i la foscor, amb la representaci贸 del silenci i la profunditat dels tra莽os, l'autora convida a compartir 芦un sincer recorregut per moments importants de la meva vida禄 a trav茅s de totes i cadascuna de les obres que exposar脿 al Tinglado 1 fins al febrer. L'acc茅s ser脿 tamb茅 gratu茂t.

Tamb茅 et pot interessar

"馃殫 Canvis en la circulaci贸 de 2 coneguts carrers de TGN" "馃敶 ALERTA: Dura sanci贸 per nous incompliments a l鈥檈mpresa de la brossa a TGN"