Un ferit per inhalació de fum en l'incendi d'un pis a Bonavista

Els fets van tenir lloc aquest dimarts al vespre
Una imatge d'arxiu d'una actuació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya en l'incendi d'un habitatge. | Cedida

 

Els veïns del barri tarragoní de Bonavista van viure el vespre d'aquest dimarts, 19 de març, un bon ensurt: es va produir un incendi en un habitatge del carrer Vint, una de les artèries principals d'entrada i sortida al barri, de manera que, a aquella hora de la tarda, es va generar una gran expectació. Fruit del fum de l'incendi, un home va haver de ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per inhalació.

 

S'incendia la cuina d'un pis a Bonavista i un home és hospitalitzat per inhalació de fum

Tot plegat va tenir lloc quan mancaven pocs minuts per a tres quarts de vuit de la tarda. Segons ha informat la Direcció General de Bombers de la Generalitat de Catalunya, a les 19.41 hores d'aquest dimarts, dia 19 de març, van rebre l'avís que s'havia declarat un incendi a l'interior d'un pis situat al número 92 del carrer Vint de Tarragona, en ple barri de Bonavista.

 

Fins al lloc dels fets es van traslladar tres dotacions dels Bombers, que no van tenir excessius problemes per apaivagar les flames, que s'havien originat a la cuina de l'habitatge. En concret, el foc va afectar de ple la campana extractora i també va cremar, en conseqüència, bona part del mobiliari de la cuina. Més enllà, però, dels danys materials, l'afectació més destacada va ser, malauradament, personal: un home va haver de ser atès mèdicament per inhalació de fums.

 

En primera instància, aquest veí va rebre l'atenció pertinent 'in situ' del personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que com és habitual en aquesta mena de successos va enviar al lloc dels fets una unitat de manera preventiva. Els mateixos professionals del SEM van traslladar l'home a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va rebre atenció més precisa.

 

També et pot interessar