El Festival REC 2019 encara el darrer dia amb èxit de públic

La Projecció Sorpresa serà un nou passi del film 'Parasite' | La pel·lícula guanyadora de la secció Opera Prima, a les 18 hores a l'Antiga Audiència
El REC Tarragona 2019 porta el millor cinema a la ciutat | Àngel Ullate

El Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC 2019 arriba a la darrera jornada amb èxit de públic, després de la venda total d'entrades per les projeccions dels llargmetratges 'La Innocència' i 'Parasite', durant la jornada del divendres. Els films es van passar a les 20 i 22 hores, respectivament. 

La Projecció Sorpresa del REC 2019 ja té film que es passarà i serà 'Parasite', pel·lícula que forma part del Programa Emergències, i es reproduirà a les 20 hores per segona vegada, a l'Antiga Audiència. La decisió ha estat presa després del bon ritme de venda d'entrades del divendres i, així, els espectadors que no han pogut gaudir del que és una de les pel·lícules de l'any en l'àmbit internacional, tenen una nova ocasió de fer-ho. 

La guanyadora de la secció Opera Prima, demà diumenge

'Ojos Negros', 'Solan & Eri, missió a la lluna', 'Parasite' i la pel·lícula guanyadora de la secció Opera Prima seran els films que es reproduiran la darrera jornada del REC 2019.  Des de les 12 del migdia fins a darrera hora de la tarda, la gent tindrà oportunitat de gaudir del millor cinema en diversos espais de la ciutat.

Les Sessions Vermut al Teatret del Serrallo comptaran amb la projecció de 'Ojos Negros', una pel·lícula guanyadora del biznaga de Plata al Festival de Màlaga, que mostra que el Laboratori Primer Test del Festival REC és un punt d'acollida de jove talent, ja que aquesta pel·lícula hi va concórrer i ara ha consolidat una trajectòria de reconeixements. A més, el film acaba de rebre dues nominacions als Premis Gaudí.

A les 16 hores, a l'Antiga Audiència, hi haurà el passi de 'Solan & Eri, missió a la lluna', a les Sessions MiniRec. El film de factura noruega, destaquen els detalls imaginatius i personatges entranyables, amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals. A més, l'Antiga Audiència acollirà a les 18 hores el passi de la pel·lícula guanyadora del festival, dins de la categoria Opera Prima. En finalitzar, es tornarà a passar el film de Corea del Sud, 'Parasite'.

Imatge de la pel·lícula coreana 'Parasite' | REC

També et pot interessar:

"🐕La Protectora d'Animals de TGN, «saturada», demana instal·lacions més grans" "🎞«Nuestras madres» fa reflexionar al Festival REC TGN sobre la memòria històrica"