El FITT se celebrarà del 2 al 5 de setembre a diversos teatres i espais de Tarragona.

El FITT obre una nova funció després d’exhaurir les entrades d’un dels seus espectacles

El festival se celebrarà a principis de setembre

Del 2 al 5 de setembre  Tarragona donarà el tret de sortida a la temporada cultural amb la celebració de la setena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona Noves Dramatúrgies. L'èxit imprevist en la venda  d'abonaments ha motivat que l'organització hagi obert una segona  funció de l'espectacle 'Légende del portugués Romain Teule', per al divendres 4 de setembre  a les cinc de la tarda al CaixaFòrum.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Des de l'organització, valoren molt positivament  la resposta del públic a les noves fases dels abonaments, que ofereixen l'experiència de tot el certamen a preus reduïts, i que en les primeres dues setmanes ja va superar  el nombre total d'abonats de l'edició anterior.

L'abonament CONFITT ofereix deu espectacles per 55 euros

Diversos espais, com el Teatre Metropol, el CaixaFòrum, el Teatre Magatzem o el Teatre Tarragona acolliran el seguit d'espectacles, pels quals es pot demanar l'abonament  CONFITT, que inclou deu espectacles, quatre sopars i dues workshops per 55 euros.