El Festival Minipop ha presentat aquest dilluns, 4 de març, la seva novena edició a Tarragona.

Carlos Sadness, cap de cartell del novè Festival Minipop de Tarragona

Quimi Portet o El Petit de Cal Eril acompanyaran el cantant barceloní, recentment premiat amb un Grammy llatí

Guardonat la tardor passada amb un premi Grammy llatí, el cantant barceloní Carlos Sadness és l'indiscutible cap de cartell de la novena edició del Festival Minipop de Tarragona, que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny al passeig de les Palmeres de la ciutat. A Sadness l'acompanyaran altres artistes de molt renom, com ara Quimi Portet o El Petit de Cal Eril, entre molts altres.

El Festival Minipop manté la seva essència en la novena edició

Núria Serrano, directora del Festival Minipop, ha destacat la qualitat artística del cartell d'enguany, i ha subratllat que, novament, al passeig de les Palmeres hi haurà «tallers i activitats per als més petits», un dels 'leitmotiv' del Minipop en combinació amb l'aposta musical pels concerts pop de petit format en aquest cèntric espai de la ciutat. El festival mantindrà, doncs, els seus trets bàsics: el nombre d'entrades no creixerà de les 5.000 habituals.

«No ens plantegem ampliar ni anar a un espai més gran, significaria trencar l'essència del Minipop», explica Serrano. Si Carlos Sadness és, doncs, el gran nom del cartell d'aquest 2019, tampoc no es queden curts altres noms com el mític Quimi Portet o El Petit de Cal Eril. Lluís Gavaldà, vocalista dels Pets i director musical del Festival Minipop, ha explicat a aquest mitjà que «el Quimi la darrera gran patum que ens faltava per portar al Minipop». Pel que fa al Petit de Cal Eril, Gavaldà ha recordat que el cantant guissonenc «haurà tret el seu nou disc una setmana abans i per tant farà a Tarragona i al Minipop l'estrena».

La resta del cartell, amb artistes per a tots els gustos

No són, és clar, els únics artistes presents al Minipop. El festival tarragoní, ja consolidat a la ciutat però també al món de la música pop, comptarà amb el cantant flixanco Xarim Aresté, Germà Aire, El Invisible Harvey, Rombo, Yawners, Nyandú i El Pèsol Feréstec. La famosa directora artística i dissenyadora de videoclips Lyona farà de DJ que dedicarà, en exclusiva, al pop britànic. En total, hi haurà dos concerts més que l'any passat.

Els abonaments per als tres dies del festival, a punt d'esgotar-se

Els abonaments pels tres dies de festival a 12 euros estan a punt d’esgotar-se: estan a la venda 'on-line' i a diferents punts de venda de les ciutats de Tarragona i Reus. Després d'esgotar-los, es posaran a la venda les darreres entrades al preu de 15 euros, tot i que cal recordar que l’accés és gratuït per a la canalla menor de 3 anys.

El Festival Minipop 2019 compta amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament i també es finança gràcies a patrocinadors privats com Repsol, Estrella Damm, CaixaFòrum, BASF, Monapart, la Martina Kids’n us, l’Espiga d’Or o Sapporo i el suport de la Xarxa Minipop formada per petites empreses que fan créixer el festival a través del micromecenatge.

També et pot interessar


Comentaris