La fiscalia investigarà el gag de 'Polònia' sobre l'actuació policial en els aldarulls

S'acumula a la denúncia del CSIF que havien presentat altres sindicats per un esquetx del programa 'Està passant'
La fiscalia investigarà també el gag de 'Polònia' de la 'Poli band' | TV3

 

 

La fiscalia també investigarà el gag de 'Polònia' sobre l'actuació policial en els aldarulls. Acumula així la denúncia que havia presentat CSIF a la que havien plantejat altres sindicats per un esquetx del programa 'Està passant', i per la qual ja s'havien obert diligències.

 

Els sindicats dels Mossos d'Esquadra s'indignen amb l'humor de 'Està Passant' | TV3

 

Gossos amb cascs de policia i la 'Poli band'

CSIF va decidir portar els dos programes de TV3 a la fiscalia per un delicte d'odi i injúries contra la policia. El gag del programa dirigit per Toni Soler carrega contra l'actuació policial dels últims dies a Catalunya i inclou imatges de gossos amb cascs de policia o amb projectils de 'foam'.

 

Pel que fa al 'Polònia', a l'esquetx hi surt un grup que simula ser Manel interpretant una cançó i un ball sota el títol 'Poli band'. Segons CSIF, comparen la policia amb una «banda d'analfabets, assetjadors morals, agressius i violents que causen lesions a la ciutadania indiscriminadament».

 

 

 

També et pot interessar

 

"ELECCIONS 10-N: Els resultats a la ciutat de Tarragona" "🚔ESPECTACULAR ROBATORI: Foraden la paret en 2 botigues a TGN i s'emporten de tot"