Un flamenc sorprèn els passejants de la platja del Miracle de Tarragona

Els Agents Rurals han comprovat que l'animal estigués en condicions | El cos es manté en contacte amb els socorristes de la zona per si hi hagués alguna novetat al voltant del flamenc
Imatge del flamenc aquest matí de dimarts, 10 de setembre, a la platja del Miracle de Tarragona. | Twitter/@juanhitotgn

 

Sorpresa entre els passejants de la platja del Miracle de Tarragona. Aquest matí de dimarts, 10 de setembre, els tarragonins i tarragonines que s'han apropat fins a la platja de la ciutat s'han trobat un flamenc passejant per la zona. Els Agents Rurals s'han desplaçat a l'indret i han comprovat que l'au estigués en bones condicions. En declaracions a TarragonaDigital, un representant del cos ha indicat que «ens mantenim en contacte amb els socorristes per si calgués intervenir més endavant».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els Agents Rurals no han capturat el flamenc perquè «es tracta d'un tipus d'animal que si l'empaites, és pitjor».

Sorpresa a les xarxes

La imatge del flamenc passejant per la cèntrica platja del Miracle ha sorprès als tuitaires tarragonins. L'usuari @juanhitotgn ha apuntat que «m'acaben d'enviar aquesta foto on es veu un flamenc jovenet a la platja del Miracle de Tarragona, en plena migració i amb aquestes tempestes poden passar aquestes coses».

"🚔 Pega i amenaça a TGN l'home que l'havia delatat a la policia per aparcar en un gual" "❗ ATENCIÓ: 3 vehicles implicats en un accident a la TV-2031, a TGN"