GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La font del Centenari de Tarragona s'omple de 'banyistes' per combatre l'onada de calor

Durant el migdia d'avui dissabte, 29 de juny, diverses persones s'han refrescat a l'emblemàtic monument de la Rambla Nova
Imatge de diverses persones a l'interior de la font del Centenari | Cedida

 

 

Els animals i figures de pedra de l’emblemàtica font del Centenari, al centre de Tarragona, s’han endut una bona sorpresa. Com sempre passa en aquests casos, les altes temperatures han deixat postals urbanes insòlites on els humans, àvids de fresca i hidratació, fan el que calgui per remullar-se la pell.

 

Durant el migdia d’avui dissabte, 29 de juny, la font dissenyada per l’escultor Josep Viladomat —per commemorar el primer centenari de la Rambla Nova, el 1954— ha rebut la visita de diversos ‘banyistes’, coordinats per la companyia de teatre 'Fadunito Street Arts', que han apaivagat la intensa i històrica onada de calor d’aquest mes de juny enmig d’un bany reconfortant.

 

 

 

 

Un 'workshop' refrescant

'Fadunito', precisament, és col·lectiu responsable del 'workshop' que se celebrava durant el matí d'avui dissabte al CaixaForum tarragoní —a escassos metres de la font del Centenari—, dins de la programació del FITT Noves Dramatúrgies, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona 2019.

 

Més tard, al seu perfil d'Instagram, la companyia ha penjat el vídeo del moment aquàtic. «Així ha acabat el 'workshop' de teatre de carrer que hem donat al FITT».

 

Un home prenent el sol a la gespa que envolta la font del Centenari | Cedida

 

La temperatura s'enfila fins als 32 graus

Entre rajos d’aigua i una temperatura que, a la ciutat, s’ha enfilat fins als 32 graus, la font del Centenari dibuixava una estampa realment pintoresca. A quasi dos quilòmetres de la urbana platja del Miracle, responsables i assistents al taller dramatúrgic han preferit una cabussada urbana i especial, en una mena de ‘bany del Centenari'.

 

 

També et pot interessar