'Fridays for Future torna a sortir al carrer a Tarragona

Fridays for Future tornarà a sortir al carrer a Tarragona

Els joves activistes han convocat una acció per al pròxim 19 de març, al Balcó del Mediterrani

Fridays for Future (FFF), jove moviment mundial per la justícia climàtica, ha convocat una manifestació a Tarragona el pròxim 19 de març, amb motiu de la convocatòria del Dia Global d’Accions pel Clima i per exigir als líders mundials, un cop més, mesures immediates, concretes i ambicioses en resposta a l’actual crisi climàtica. En aquesta convocatòria, el moviment vol ressaltar «la urgència d’una acció immediata davant els desastres relacionats amb el clima i el temps d’aquest últim any a moltes parts del món».

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A la capital del Tarragonès, la reivindicació del 19 de març es farà a partir de les 17.30 hores al Balcó del Mediterrani, en una manifestació conjunta amb Greenpeace i GETE-Ecologistes en Acció. En l’acte es llegirà un manifest i es farà una penjada de dibuixos i missatges fets per nens i nenes a la barana de l’emblemàtic balcó tarragoní. Evidentment, des de l’organització se seguiran totes les mesures preventives derivades de la Covid-19, per tal de garantir una concentració segura.

#NoMoreEmptyPromises, el nou lema 

Des de fa més de dos anys, joves activistes d’arreu del planeta han sortit als carrers per exigir justícia climàtica. Ara, amb la pandèmia de la Covid-19, les accions prendran «diferents formes» en moltes ciutats de l’Estat i del món, amb el lema #NoMoreEmptyPromises (‘No més promeses buides’) i un mateix objectiu, apunten els seus impulsors, «l’acció climàtica immediata».