Els Gegants Vells petits de Tarragona animaran les urgències pediàtriques de Santa Tecla

La sala d'espera d'urgències serà la llar definitiva dels dos gegants del carrer Cós del Bou

La parella de Gegants Vells Petits del carrer Cós del Bou, a la Part Alta de Tarragona, ha trobat la seva llar definitiva. Des d'aquest dilluns, 3 de febrer, aquestes figures romanen a la sala d'espera del servei d'urgències pediàtriques de l'hospital Santa Tecla, el centre encarregat de custodiar aquestes dues peces del seguici popular tarragoní durant tot l'any.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els Gegants han recorregut els pocs metres que van de la plaça Verdaguer fins a l'històric hospital de la Rambla Vella tarragonina, De fet, ambdues figueres han estat exposades, abans de passar al seu actual emplaçament, durant tres setmanes al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de la Xarxa de Santa Tecla.

Amb aquesta iniciativa, Santa Tecla cerca que els infants, segons han explicat responsables del centre «puguin gaudir de la presència dels Gegants Vells Petits, mentre esperen ser visitats a l'hospital de Santa Tecla». En resum, «aquest projecte té per objectiu millorar l'experiència dels infants a l'hospital tarragoní, així com donar suport al teixit cultural i veïnal de proximitat» han apuntat des del centre sanitari.

"🛳El pont mòbil del Serrallo es podrà visitar, per primera vegada, al març" "🌬 Els càmpings de TGNA valoren en més d'un milió d'euros les afectacions de Glòria"