Segell 'Sóc Smart'

La Generalitat guardona els ajuntaments de Salou i Tarragona amb el distintiu 'Sóc Smart'

El Govern ha premiat aquells municipis que fan de la innovació tecnològica una aposta estratègica per millorar la vida dels seus ciutadans

Els ajuntaments de Tarragona i Salou han estat guardonats amb els premis distintius 'Sóc Smart', atorgats per la Generalitat de Catalunya als municipis catalans que fan de la innovació tecnològica una aposta estratègica per millorar la vida dels seus ciutadans.

El conseller tarragoní de Serveis Centrals, Jordi Fortuny, ha recollit el premi de mans del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, en un acte que ha tingut lloc aquest dijous al matí a l'estand del Govern de Catalunya a l'Smart City Expo World Congress (SCEWC) que aquests dies té lloc a la ciutat de Barcelona.

Pel que fa a Salou, el mateix alcalde Pere Granados i el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán, han recollit la distinció.

Cap als municipis intel·ligents

El segell 'Sóc Smart' premia l’esforç i el compromís dels ajuntaments que apliquen solucions tecnològiques innovadores per esdevenir municipis intel·ligents. El distintiu té un període de validesa de tres anys, prorrogable per tres anys més. En aquest acte, també han estat guardonats els municipis d'Esplugues de Llobregat, Igualada, Lloret de Mar, Manresa, Mollerussa, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Viladecans.

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha mostrat la seva satisfacció pel reconeixement a la tasca realitzada tots aquests anys com a ciutat smart, agraint la implicació i esforç a tots els departaments tècnics envers la Fundació en molts projectes com el d’'Smart Heritage', el projecte 'Hèlix', 'Rerum' o 'Tens una tic amb les tic', entre d’altres.


Comentaris