Imatge d'un dels principals carrers comercials de la ciutat de Tarragona

Tarragona organitza una gimcana d'aparadors de Nadal amb premi

L'activitat consistirà en un joc de preguntes i respostes en anglès | La gimcana ha estat organitzada per l'ajuntament i l’Associació de comerciants Via T

Tarragona organitza una  gimcana d'aparadors de Nadal. Del 14 de desembre al 4 de gener, els infants d'entre quatre i 14 anys podran participar en aquesta activitat nadalenca, que ha estat organitzada per la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona  amb col·laboració amb l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping.

La guanyadora o guanyador de la gimcana podrà aconseguir una Play Station 5 amb quatre jocs. L'activitat d'enguany consisteix en un  joc de preguntes i respostes en anglès, de manera que «els nens participin, juguin i aprenguin al mateix moment».

Tres rutes diferents

La gimcana s'ha definit en  tres rutes  diferents.  La primera és la 'Ruta Estudiar és fàcil', que inclourà preguntes relacionades amb la ciutat. La 'Ruta La Martina Kids' and us estarà dedicada a les preguntes relacionades amb Nadal. I finalment, la 'Ruta Bill’s English School', les preguntes de la qual estaran relacionades amb personatges de pel·lícules.

Per poder guanyar la gimcana  i optar al premi, s'han de fer les  tres rutes i respondre correctament totes  les preguntes. La guanyadora o guanyador s'endurà la nova Play Station 5, però a més, podrà optar a diferents premis per a cada ruta feta.

La 'Ruta Estudiar és fàcil' serà primada amb un curs gratuït d'anglès Kids, per al nivell A1 i A2, en grups reduïts, del mes de gener al març. Així mateix, la 'Ruta La Martina Kids' atorgarà una setmana de casal d'hivern, Setmana Santa o Estiu de manera gratuïta.

Per últim, el guanyador de la 'Ruta Bill’s English School' serà premiat amb un curs en línia de 90 hores  repartides en sis mesos. El full de ruta per participar a la gimcana es pot trobar als aparadors  dels establiments participants o a la  pàgina web de Via T.