L'edifici de Tresoreria i l'INSS de l'avinguda Roma de Tarragona, negat per l'aigua

Els treballadors han hagut de col·locar desenes de galledes i plàstics sobre taules i ordinadors | La Subdelegació del Govern anuncia un arranjament la propera setmana
Aquest és l'estat en què es troba l'edifici de Tresoreria i l'INSS a Tarragona, ple de plàstics i galledes. | Cedida

L'edifici de Tresoreria i l'Institut Nacional de la Seguretat Social de Tarragona, ubicat a l'avinguda Roma, pateix greus goteres i desperfectes a causa dels aiguats. Aquest succés, però, no és nou: «Fa un mes ja ens van haver de traslladar quan va ploure. No podem treballar en aquestes condicions», critiquen els treballadors. Aquest dimecres es troba obert al públic, però tot el mobiliari i els ordinadors estan tapats per plàstics. La Subdelegació del Govern espanyol informa que, en la propera setmana, es realitzaran treballs d'arranjament a la teulada per prevenir nous episodis d'aquestes característiques. 

Greus goteres i desperfectes al número 7 de l'avinguda Roma

L'edifici que acull les seus de Tresoreria i l'INSS a Tarragona, ubicat a l'avinguda Roma número 7, es troba en «molt mal estat», segons denuncien els treballadors. Després dels aiguats de les últimes hores, la plantilla ha hagut de col·locar plàstics protectors sobre el mobiliari i el material tecnològic i desenes de galledes arreu. El motiu, les greus goteres que s'han originat a causa del mal estat de la teulada. 

Aquest dimecres, l'edifici s'ha obert al públic, però en unes condicions «pèssimes». «El terra rellisca, cau aigua per tot arreu, tenim les taules i els ordinadors amb plàstics... És penós», lamenten alguns testimonis, que prefereixen mantenir l'anonimat. Les fotografies, però, exemplifiquen perfectament aquesta situació. 

El fals sostre ha caigut en alguns espais i això ha obligat a posar plàstics sobre els armaris, on es guarden documents importants. | Cedida

Els treballadors demanen obres urgents i el trasllat a la Rambla Nova

Aquests problemes, expliquen els treballadors, «no són nous». De fet, fa aproximadament un mes, ja van ser traslladats a la Rambla Nova perquè es van fer tasques d'arranjament a la teulada. Ara, però, l'aigua ha caigut per la banda de l'edifici que no havia estat arreglada. Per aquest motiu, la plantilla reclama obres «urgents» i el trasllat momentani fins a l'edifici de l'INSS de la Rambla Nova. 

Des de la Subdelegació del Govern asseguren que estan al cas d'aquesta situació i anuncien noves actuacions per la setmana vinent. «Ens hem posat en contacte amb l'empresa que va fer les últimes tasques d'arranjament i vindran la setmana vinent per arreglar la teulada», expliquen. 

Ordinadors, taules, cadires i armaris de l'edifici de Tresoreria i l'INSS, completament tapats per plàstics. | Cedida

"❗La dura pintada contra Pedro Sánchez que ha aparegut a la seu del PSC de Tarragona" "Floria demana la dimissió de Pinedo pel tancament «irresponsable» de l'Amfiteatre"