ARA MATEIX

ūüöß Estudiants i CDR tallen l'autovia A-7 a Tarragona

ARA MATEIX

ūüöß Estudiants i CDR tallen l'autovia A-27 a Tarragona

L'edifici de Tresoreria i l'INSS de l'avinguda Roma de Tarragona, negat per l'aigua

Els treballadors han hagut de col·locar desenes de galledes i plàstics sobre taules i ordinadors | La Subdelegació del Govern anuncia un arranjament la propera setmana
Aquest és l'estat en què es troba l'edifici de Tresoreria i l'INSS a Tarragona, ple de plàstics i galledes. | Cedida

 

L'edifici de Tresoreria i l'Institut Nacional de la Seguretat Social de Tarragona, ubicat a l'avinguda Roma, pateix greus goteres i desperfectes a causa dels aiguats. Aquest succ√©s, per√≤, no √©s nou: ¬ęFa un mes ja ens van haver de traslladar quan va ploure. No podem treballar en aquestes condicions¬Ľ, critiquen els treballadors. Aquest dimecres es troba obert al p√ļblic, per√≤ tot el mobiliari i els ordinadors estan tapats per pl√†stics. La Subdelegaci√≥ del Govern espanyol informa que, en la propera setmana, es realitzaran treballs d'arranjament a la teulada per prevenir nous episodis d'aquestes caracter√≠stiques. 

 

 

Greus goteres i desperfectes al n√ļmero 7 de l'avinguda Roma

L'edifici que acull les seus de Tresoreria i l'INSS a Tarragona, ubicat a l'avinguda Roma n√ļmero 7, es troba en ¬ęmolt mal estat¬Ľ, segons denuncien els treballadors. Despr√©s dels aiguats de les √ļltimes hores, la plantilla ha hagut de col¬∑locar pl√†stics protectors sobre el mobiliari i el material tecnol√≤gic i desenes de galledes arreu. El motiu, les greus goteres que s'han originat a causa del mal estat de la teulada. 

 

Aquest dimecres, l'edifici s'ha obert al p√ļblic, per√≤ en unes condicions ¬ęp√®ssimes¬Ľ. ¬ęEl terra rellisca, cau aigua per tot arreu, tenim les taules i els ordinadors amb pl√†stics... √Čs pen√≥s¬Ľ, lamenten alguns testimonis, que prefereixen mantenir l'anonimat. Les fotografies, per√≤, exemplifiquen perfectament aquesta situaci√≥. 

 

El fals sostre ha caigut en alguns espais i això ha obligat a posar plàstics sobre els armaris, on es guarden documents importants. | Cedida

 

Els treballadors demanen obres urgents i el trasllat a la Rambla Nova

Aquests problemes, expliquen els treballadors, ¬ęno s√≥n nous¬Ľ. De fet, fa aproximadament un mes, ja van ser traslladats a la Rambla Nova perqu√® es van fer tasques d'arranjament a la teulada. Ara, per√≤, l'aigua ha caigut per la banda de l'edifici que no havia estat arreglada. Per aquest motiu, la plantilla reclama obres ¬ęurgents¬Ľ i el trasllat momentani fins a l'edifici de l'INSS de la Rambla Nova. 

 

Des de la Subdelegaci√≥ del Govern asseguren que estan al cas d'aquesta situaci√≥ i anuncien noves actuacions per la setmana vinent. ¬ęEns hem posat en contacte amb l'empresa que va fer les √ļltimes tasques d'arranjament i vindran la setmana vinent per arreglar la teulada¬Ľ, expliquen. 

 

Ordinadors, taules, cadires i armaris de l'edifici de Tresoreria i l'INSS, completament tapats per plàstics. | Cedida

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris