GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Col·legi de Graduats Socials celebra la imposició de togues i el Sopar Col·legial

La institució, que acull els professionals experts en assessoria jurídica i econòmica en l’àmbit empresarial i sociolaboral del territori, rebrà el jurament de vint-i-un nous col·legiats
Imatge d'arxiu de la imposició de togues del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona | Col·legi de Graduats Socials de Tarragona

 

 

El Col·legi de Graduats Socials de Tarragona celebrarà demà divendres, 30 de novembre, dos dels seus actes més importants. La institució, que acull els professionals experts en assessoria jurídica i econòmica en l’àmbit empresarial i sociolaboral del territori, imposarà les togues i rebrà el jurament de vint-i-un nous col·legiats exercents, que passaran a formar part del Col·legi.

 

L’esdeveniment, que es durà a terme a la seu del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, situada a la cèntrica avinguda d’Estanislau Figueres, comptarà amb la presència de la presidenta de la institució, Anna Maria Asamà; la magistrada de la Sala 4a del Social IV del Tribunal Suprem, Rosa Maria Virolés i del magistrat del jutjat del Social número 3 de Tarragona, Francisco Javier Sánchez Icart, entre d’altres.

 

Unes 230 persones assistiran al tradicional Sopar Col·legial, a la Pineda

Segons ha informat la institució, després de l’acte d’imposició de togues, els membres del Col·legi celebraran el seu Sopar Col·legial, una trobada alegre i distesa on es lliuraran diverses distincions que recauran en una quarantena de professionals. Enguany, el sopar del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, preveu acollir unes 230 persones, entre col·legiats i representants del teixit polític, econòmic i social de la demarcació, a més dels seus familiars més propers. El gran sopar tindrà lloc, com ja és tradició, a l’Hotel Gran Palas de la Pineda, al municipi de Vila-seca.

 

Medalla als Serveis Distingits, en la categoria d'Or, per a Javier Hernández

D’entre els guardons que es brindaran durant el Sopar Col·legial d’aquest 2018 en destaca la Medalla als Serveis Distingits, en la categoria d’Or, a Javier Hernández, president de l’Audiència Provincial de Tarragona, «per la seva vinculació i participació activa en les nombroses activitats que el Col·legi de Graduats Socials de Tarragona organitza al llarg de l’any», han explicat des del Col·legi.

 

El sopar, més enllà de ser un espai de reconeixement als membres del Col·legi, també vol «felicitar les festes de Nadal als assistents», segons ha manifestat la mateixa institució. Al Sopar Col·legial d'enguany, també està previst que hi assisteixin el secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Família, Josep Ginesta, i el president del Consell de Graduats Socials de Catalunya, Carlos Berruezo, entre d'altres personalitats.