Una dona, detinguda per divuitena vegada a Tarragona per un delicte de furt

Els fets van tenir lloc al Parc Central, on la dona va ser retinguda pel vigilant d'una botiga acusada de robar peces de roba | Un altre home va ser detingut pels mateixos fets
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dimecres una dona per divuitena vegada després de cometre un furt lleu. | TarragonaDigital

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dimecres una dona de 50 anys per un presumpte delicte de furt. Es tracta de la divuitena detenció d'aquesta persona des de l'any 2008. Els fets van tenir lloc al Parc Central, on el vigilant va alertar el cos policial que tenia una dona retinguda que hauria comès un petit robatori. També ahir, un altre home va ser detingut al mateix centre comercial per haver intentat furtar uns pantalons. D'altra banda, a la Via Augusta, un individu de 49 anys va ser detingut per intentar obrir diferents vehicles estacionats a la via pública

Detinguda per divuitena vegada a Tarragona

Una dona de 50 anys va ser detinguda aquest dimecres com a autora d'un presumpte delicte de furt que, a més, tenia pendent una ordre de crida i cerca. Els fets van tenir lloc al Parc Central ahir al migdia. El vigilant d'una botiga de roba va avisar el cos municipal perquè tenia retinguda una dona, que hauria comès un furt lleu. 

Els agents van arribar al lloc i van identificar la presumpta lladre. Van constatar que tenia pendent una ordre de cerca i detenció dictada pel jutjat d'instrucció número 3 de Tarragona per un altre delicte de furt. Des de 2008, aquesta dona ha estat detinguda 18 vegades per fets similars. 

També ahir i al Parc Central, un home de 49 anys va ser detingut per intentar robar uns pantalons texans valorats en 39,95 euros. Com que l'home no va poder aportar cap adreça ni tampoc oferia garanties de presentar-se al jutjat, els agents se'l van endur a comissaria detingut. 

Detingut per intentar obrir diferents vehicles a la Via Augusta

La tercera detenció d'aquest dimecres es va produir a la Via Augusta, on un home de 49 anys va ser denunciat després d'intentar obrir diferents vehicles estacionats a la via pública. Una patrulla que circulava per aquest punt a les 09.00 hores el va veure al costat d'un turisme amb la porta i la guantera oberta. L'home no va poder acreditar la titularitat del telèfon mòbil que duia a sobre, ni tampoc d'una tapa metàl·lica de registre d'aigua ni de la bicicleta amb què es desplaçava. Els objectes van ser comissats i ell detingut.  

També et pot interessar: 

"❓Quins reptes urgents tindrà sobre la taula el pròxim govern de Tarragona?" "❗ Abandonen una cria de porc vietnamita a la colònia del parc de la Muntanyeta a TGN"