La Guàrdia Urbana de Tarragona posa 50 denúncies per llançar residus voluminosos durant el confinament

La policia local tarragonina també ha denunciat a 22 persones per incomplir el confinament

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha posat un total de 50 denúncies per llençar residus voluminosos, per llençar la brossa i les deixalles fora del contenidor, per no fer-ho en el contenidor específic de recollida selectiva o per fer-ho fora d’horari, tot incomplint les ordenances municipals. Les sancions s'han expedit entre el 18 de març i el 12 d'abril, és a dir, en ple confinament per frenar la propagació del coronavirus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Des del consistori s'ha posat l'accent en el fet que «aquesta actitud incívica és especialment greu en aquest moment, ja que les mesures de seguretat decretades pel protocol contra el coronavirus s'estenen al servei de la neteja de la via pública i de la recollida de les escombraries i, per això, Tarragona des del primer dia va decretar els serveis mínims essencials per a la recollida dels residus urbans. A més, seguint les indicacions de l'OMS, en la majoria de serveis hi ha un únic operari per evitar contagis».

22 persones denunciades

Així mateix, la policia municipal tarragonina ha denunciat, aquest dimecres, 15 d'abril, 22 persones per incomplir les indicacions de confinament, que forma part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma. L'equip de govern ha recordat que «ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la Covid-19».

"👏Una regidora de TGN dona la meitat del seu sou a la lluita contra el coronavirus" "😷Tarragona desinfecta 3 residències més i un pavelló esportiu"