Identifiquen un menor a Sant Pere i Sant Pau per un possible cas de robatori

La Guàrdia Urbana també ha detingut a la ciutat dos homes que tenien una ordre de cerca i captura

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha identificat la matinada d'aquest dimarts, 21 de maig, un menor que tenia amagats alguns objectes de procedència desconeguda i sobre el qual hi ha sospites de possible robatori. Una patrulla el va sorprendre pels volts de dos quarts de quatre del matí al barri de Sant Pere i Sant Pau, a tocar d'un vehicle estacionat sota el qual amagava els objectes en qüestió: uns auriculars i dos rellotges de polsera.

El jove no va saber explicar l'origen d'aquests objectes, i els agents van escorcollar-lo fins trobar que també amagava un tornavís. No consta, però, que cap vehicle de la zona hagi estat forçat. S'ha aixecat una acta cautelar de la situació dels objectes, intervinguts fins esclarir d'on han sortit i a qui pertanyen.

La Guàrdia Urbana també ha detingut dos homes amb ordres de cerca i captura

Amb poques hores de diferència, la policia local de Tarragona també ha hagut d'actuar en dues accions paral·leles per detenir dos individus sobre els quals hi havia activada una ordre de cerca i captura vigent. En el primer cas, es tracta d'un home de 44 anys que va ser localitzat a l'altura de la plaça Europa de la ciutat, vora les 16.30 hores de dilluns.

Anava amb un carro de supermercat carregat de ferralla quan una patrulla va comprovar l'existència de l'ordre, activada des del Jutjat d'Instrucció número 4 de Tarragona. En el segon cas, es tracta d'un home de 41 anys que els agents van identificar a les quatre de la matinada d'aquest dimarts a l'altura del carrer Smith de Tarragona, a la Part Baixa de la ciutat.

També et pot interessar