GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detingut per causar aldarulls i mostrar-se agressiu amb la Guàrdia Urbana de Tarragona

Els fets van passar al mercadet de la plaça Corsini i l'home també intentava impedir que una dona accedís a casa seva
Els fets van passar al mercadet de Corsini. | TarragonaDigital

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va intervenir aquest dijous 11 d'abril en una situació d'aldarulls que va acabar amb la detenció d'un home. Els fets van passar poc després de les tres de la tarda, quan un dels vigilants de seguretat del mercadet de la plaça Corsini va donar l'avís a la policia tarragonina que un ciutadà que estava a la zona es trobava molt alterat provocant petits aldarulls. 

 

En rebre l'avís, la Guàrdia Urbana de Tarragona es va personar al lloc dels fets on una dona els va explicar que l'individu no la deixava accedir a casa seva. Els agents van localitzar l'home, de 41 anys, i van intentar dialogar amb ell però la seva actitud va ser «poc col·laboradora» segons expliquen en un comunicat. De fet, narren que l'home els va cridar i es va treure la samarreta esquinçant-la reaccionant de forma molt nerviosa i després de veure la seva poca predisposició i de mantenir-se agressiu, negant-se a identificar-se, la Guàrdia Urbana de Tarragona va decidir detenir-lo.

 

Detingut un home per un nou cas de maltractament a Tarragona

D'altra banda, el passat dimecres 10 d'abril un home de 29 anys va ser detingut també a Tarragona com a presumpte agressor de la seva parella. La Guàrdia Urbana va trobar la dona, pels volts de les nou del matí a la Part Baixa de la ciutat, amb una crisi d'ansietat al mig del carrer i els va explicar que havia fugit de casa seva després que la seva parella l'agredís.

 

De fet, al seu rostre presentava signes evidents de violència. Davant d'aquests fets, els agents es van personar al domicili i van detenir l'home com a presumpte autor dels fets, és a dir, d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar.