Detingut un home per colpejar una dona a la Rambla Vella a Tarragona

Els fets han passat la matinada del 10 de gener i la dona va ser traslladada a les dependències policials per rebre assessorament

Nou cas de violència masclista aquesta matinada a Tarragona. Un veí ha donat l'avís als agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona aquesta matinada, concretament a les 02.00 hores, en veure que un home estava colpejant una dona a la via pública. Els fets han passat durant la matinada del dijous 10 de gener a la Rambla Vella, i la cridòria ha provocat que els veïns de la zona s'alarmessin pel que estava passant.

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha anat ràpidament al lloc dels fets per tal de prendre les accions necessàries, però un cop ha preguntat a la dona què havia passat aquesta no ha volgut explicar-ho. Tot i així, després d'escoltar les declaracions dels diferents testimonis que havien presenciat els fets, els agents han acabat detenint l'home que colpejava la dona, de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tot i que la dona que havia estat agredida no ha volgut explicar què havia passat al lloc dels fets, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha traslladat la víctima a les dependències municipals perquè pogués ser assessorada i realitzés els tràmits pertinents.

Unitat d'atenció especialitzada en víctimes de violència masclista

La Guàrdia Urbana de Tarragona, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d'atenció especialitzada a víctimes de violència masclista  per donar suport i protecció immediata a les dones que es troben en aquesta situació, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Allí les víctimes trobaran suport per tramitar la denúncia, assessorament psicosocial i també legal. El telèfon de contacte és el 092 o el 977 240 345.

Un jove agredeix la seva parella també a Tarragona

El passat 21 de desembre també hi va haver un cas de violència masclista a Tarragona. En aquest cas un jove de 26 anys hauria agredit la seva exparella, una noia de 23 anys, que va haver de ser traslladada en ambulància a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els veïns també van ser qui van alertar la Guàrdia Urbana de Tarragona perquè anés fins al lloc dels fets, a la Part Baixa de la ciutat.