Homenatge a Ovidi Montllor aquest cap de setmana al Teatret del Serrallo

El guitarrista i cantant Pere Bartolí oferirà un concert al Teatret del Serrallo amb la poesia atrevida i sense embuts del cantautor
'Veni Ovidi Amavi. Homenatge a Ovidi Montllor', al Teatret del Serrallo el diumenge 13 d'octubre | Cedida

 

El Moll de Costa de Tarragona es prepara per a aquest cap de setmana amb diverses activitats. Des de música, amb un homenatge al cantautor Ovidi Montllor, a les diverses exposicions fotogràfiques. A més, també finalitza els Misteris als Museus, una iniciativa de la ciutat per tal de donar a conèixer els espais a través d'enigmes. 

La poesia d'Ovidi Montllor al Teatret del Serallo

L'ambiciós projecte 'Veni Ovidi Amavi. Homenatge a Ovidi Montllor' iniciat per Pere Bartolí amb l'ajuda de la seva filla flautista Xamsi Bartolí, el pianista Pere Torradas i el guitarrista Georgi Olshanetsky estarà present el diumenge 13 d'octubre a les 18 hores al Teatret del Serrallo. 

La proposta del quartet és homenatjar la poesia atrevida i sense embuts del cantautor Ovidi Montlor, que mou les emocions i descriu la quotidianitat del treballador, el seu entorn i les llibertats de l'ésser humà, i tot ho emmiralla amb una exposició de paraules. Les entrades per aquest concert es poden adquirir a participa.cat i el mateix dia del concert al vestíbul del Teatret.

Exposicions fotogràfiques durant el cap de setmana

El Moll de Costa acollirà aquest cap de setmana tres exposicions fotogràfiques, una que es farà al Museu del Port i dues als tinglados. 'Compartint la mar amb... els pràctics del Port de Tarragona' serà l'exposició que estarà instal·lada al vestíbul del Museu i mostrarà les fotografies del pràctic Marc Vela Mateo. En aquestes imatges es podrà conèixer un dels oficis més antics dels ports, a la vegada que gaudir d'imatges de l'activitat portuària des dels vaixells. Aquesta mostra es podrà veure durant l'horari d'atenció al públic del Museu, amb entrada lliure, de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i diumenges i festius, d'11 a 14 hores.

El Teatret del Serrallo serà l'escenari del concert Veni Ovidi Amavi. Homenatge a Ovidi Montllor | Facebook Teatret del Serrallo

 

D'altra banda, al Tinglado 2 hi haurà l'exposició 'Joana Biarnés. Moda a peu de carrer', una mostra sobre l'obra fotogràfica de Joana Biarnés, relacionada amb el món de la moda que es pot contemplar de dimarts a dijous de 10 a 13 hores; divendres i dissabtes de 10 a 13 hores  i de 16 a 19 hores; i diumenges i festius d'11 a 14 hores. 

Al Tinglado 1 es podrà veure 'Camins de ronda', una exposició de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. Concebuda com una exposició temporal amb la voluntat de mostrar els valors patrimonials dels camins de ronda. La mostra es pot contemplar de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores; i diumenges i festius, d’11 a 14 hores i l’entrada és lliure.

Finalitzen els 'Misteris als Museus'

'L'enigma del Dr. Von Pumpe', una iniciativa dels museus i sales d'exposicions de la ciutat de Tarragona per tal de donar a conèixer els espais a través d'enigmes, finalitza aquest cap de setmana. Així doncs, els 'Misteris als Museus', on participa el Museu del Port, arriba a la seva fi. L'activitat està emmarcada dins del programa de les Jornades Europees de Patrimoni. 

"😱Caçat un conductor a TGN quadruplicant la taxa d'alcohol i fent ziga-zaga" "🏛 Complir el Codi Ètic, assignatura pendent dels regidors de l'Ajuntament de TGN"