GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Busquen homes de 30 a 50 anys per fer de figurants en un rodatge a Tarragona

Les persones interessades han d'enviar un correu a l'agència amb les seves dades personals
Imatge d'un rodatge a la platja dels Capellans a Tarragona | TarragonaDigital.com

 

Tarragona continua treballant per situar-se com a plató de rodatge de referència a Catalunya. L'empresa tarragonina Casting Tarragona ha engegat una cerca d'homes entre 30 i 50 anys per fer de figurants en un rodatge que es durà a terme aquest dilluns 19 de novembre.

 

Les persones interessades han de tenir disponibilitat durant tot el dia i han d'enviar un correu electrònic a info.castingtarragona@gmail.com amb les següents dades: nom complet, DNI, número de seguretat social, fotografia de cos sencer i telèfon de contacte. 

 

Casting Tarragona ofereix els seus serveis arreu de Catalunya i no només porta a terme tasques de casting d'actors, actrius, hostes o hostesses, o figurants, sinó que també posa a disposició de les productores interessades un «equip humà tècnic i artístic per donar cobertura a tota mena de necessitats». 

 

Actors de Hollywood a Tarragona

El rodatge que es durà a terme el pròxim dilluns, 19 de novembre, no ha sigut l'únic que s'ha fet a la ciutat els darrers mesos. Ara fa una setmana, la Tarragona Film Office, ens adscrit a la conselleria de Turisme de Tarragona, explicava que el Palau Firal i de Congressos havia rebut als actors de Hollywood Mads Mikkelsen i Sofia Boutella per un rodatge d'un anunci d'una companyia alemanya d'il·luminació. 

 

Mikelsen, conegut com a protagonista de la sèrie 'Hannibal' o pel seu paper en un dels darrers films de James Bond, i Boutella, present a la saga d'Star Trek, van passar tres nits a Tarragona, del 21 al 23 d'agost passat, i la seva estança a la ciutat va generar un impacte econòmic de 80.000 euros.

 

De fet, la conselleria de Turisme, amb la seva responsable al capdavant, la regidora Inma Rodríguez, té clar, amb les xifres que genera la indústria audiovisual, que Tarragona ha d'apostar pel «turisme audiovisual. No només per rebre rodatges sinó per rebre aquells turistes que trien el lloc de les seves vacances pensant en la sèrie, o pel·lícula, que els hi agrada».