Un acte de la iMAGInada a l'auditori del Camp de Mart

La iMAGInada suspèn el concert de Dolor García & Toc Toc Birds per l'actitud 'hooligan' d'un grup de persones

Les 500 persones que formaven el públic van desallotjar el recinte de forma esglaonada i sense incidents

L'actitud incívica d'una part del públic va obligar a suspendre dissabte a la nit el concert de Toc Toc Birds al teatre auditori del Camp de Mart, a Tarragona. Segons ha informat l'organització de la iMAGInada, un grup format per uns 40 nois va ignorar els avisos  reiterats de l'organització i dels mateixos artistes sobre l'obligatorietat de dur mascareta  i de respectar la distància de seguretat. A més, van mantenir «una conducta molt desagradable amb l'organització i amb les acomodadores, que es van sentir agredides», segons fonts del col·lectiu. L'organització subratlla el comportament «molt exemplar» de la resta de persones que van assistir al concert i informa que preveu reprogramar el concert d'aquest grup en futures edicions.

El concert  va començar a dos quarts de dotze, tal com estava previst, però davant l'incompliment dels protocols l'organització va decidir-ne la suspensió abans que s'arribés a la meitat. Les 500 persones que formaven el públic van desallotjar el recinte de forma esglaonada i sense incidents. L'entrada era gratuïta, tot i que prèviament calia sol·licitar una invitació.
 

L'organització s'explica

El concert de Dolor García & Toc Toc Birds, dins dels actes de La iMAGInada, no es va poder celebrar aquest dissabte, 15 d'agost a Tarragona, per l'incompliment dels protocols  de la Covid-19 i GSDfòbiques, segons expliquen des de l'organització. 

En aquest sentit, s'ha volgut des del primer dia garantir la seguretat i el respecte. «L'incompliment de les normes establertes representa una falta de respecte per la resta de públic i per naltros mateixes», assenyalen des de La iMAGInada.

Així mateix, han volgut agrair  a tot el públic que ha donat suport amb la decisió, les organitzadores, integrants del grup, voluntàries, acomodadores i persones que han ajudat a gestionar la situació. Així, s'espera que actituds com la del dissabte, no es tornin a repetir.

L'alcalde Pau Ricomà, a les xarxes socials, ha explicat que va ser «testimoni de l'esforç dels organitzadors pel compliment de tots els protocols». El batlle tarragoní també ha assenyalat a «una minoria» que no sap distingir fer de «hooligans  a un camp de futbol», d'estar a un concert malmetent la feina dels músics i els organitzadors.