Roba Estesa, cap de cartell de l'onzena edició de la iMAGInada de Tarragona

L'esdeveniment autogestionat començarà el 8 d'agost i s'allargarà fins al dia 12 | Comptarà amb diverses actuacions, estacions artístiques i un mercadet d'artesania
Imatge d'una actuació durant la iMAGInada de l'any passat, quan va arribar al desè aniversari. | Albert Rué

 

L'onzena edició del festival autogestionat la iMAGInada de Tarragona se celebrarà entre el 8 i el 12 d'agost i tindrà a Roba Estesa com a cap de cartell. Els jardins del Camp de Mart tornaran a acollir aquest esdeveniment en el marc de les festes de Sant Magí. A banda de les actuacions musicals, també hi haurà activitats i tallers per totes les edats, un mercadet d'artesania, una Fira d'Entitats i diverses estacions artístiques que ompliran de color la ciutat. Les persones interessades en participar ja es poden inscriure al portal web de la iMAGInada

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Roba Estesa actuarà a la iMAGInada el 8 d'agost

El reconegut grup de folk Roba Estesa, format íntegrament per artistes del Camp de Tarragona, serà el cap de cartell de l'onzena edició de la iMAGInada. L'actuació tindrà lloc el primer dia del festival, el 8 d'agost. Les tarragonines presentaran «Desglaç», un CD que van presentar l'any 2018 però que encara no han interpretat davant del públic de casa seva. 

 

L'actuació de Roba Estesa, però, no serà l'única. Durant els cinc dies que dura l'esdeveniment, diversos grups trepitjaran la tarima de fusta que s'instal·larà als jardins del Camp de Mart. A més, com és habitual en aquest festival, es donarà oportunitat a joves grups del territori perquè puguin donar-se a conèixer. 

 

Obertes les inscripcions per la Fira d'Entitats i el mercadet d'artesania

Per altra banda, ja s'han obert les inscripcions per poder participar en la Fira d'Entitats i el mercadet d'artesania i art «iMAGInARTE». Són dues de les atraccions amb les quals també comptarà l'onzena edició de la iMAGInada. L'objectiu és reunir artesans i artistes d'arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines possibles. Quelcom semblant passa amb la Fira d'Entitats, que vol reunir associacions, col·lectius, entitats, fundacions i cooperatives amb ganes de donar a conèixer el seu projecte, conscienciar i sensibilitzar a les persones.