Destrossen el cotxe d'Alejandro Fernández al pàrquing de casa seva

El màxim dirigent del PP català ha denunciat els fets i ha mostrat les imatges de l'estat del seu cotxe a les xarxes socials
Han dibuixat un penis a la porta del copilot del vehicle del dirigent del PP | Twitter / @alejandroTGN

 

El president del Partit Popular de Catalunya, el tarragoní Alejandro Fernández, s'ha trobat el seu vehicle malmès a dins de l'aparcament de casa seva, aquest matí. Pintades, ratllades i totes les rodes del turisme punxades. El dirigent del PP català ha denunciat els fets a les seves xarxes socials, a més de fer-ho als Mossos d'Esquadra.

 

Dibuixen un símbol nazi a la finestra del cotxe del màxim dirigent del PP a Catalunya | Twitter / @alejandroTGN

 

Destrossen el cotxe del màxim dirigent del PP de Catalunya

Fernández s'ha trobat aquest matí de dissabte, 17 de novembre, el cotxe ple de pintades, ratllades i alguna roda pinxada. El màxim dirigent del PP a Catalunya, ho ha fet públic a les xarxes socials, ja que els fets han estat a l'aparcament de casa seva. «Em dol per la meva família i perquè és la meva llar, però seguiré defensant la llibertat i les meves idees amb més determinació que mai», ha escrit Alejandro Fernández a Twitter.

 

A més, també ha volgut donar les gràcies als Mossos d'Esquadra per la seva atenció i el servei que se'ls hi està oferint, donades les circumstàncies i la gravetat dels fets.

 

Han pinxat les rodes del vehicle d'Alejandro Fernández | Twitter / @alejandroTGN

 

Han ratllat i pintat el vehicle d'Alejandro Fernández | Twitter / @alejandroTGN

 

Alejandro Fernández ha mantingut la seva agenda

Tot i l'incident, Alejandro Fernández ha seguit amb la seva agenda programada per aquest cap de setmana, ja que tenia previst un desplaçament a Barcelona. En aquest sentit, el president del PP català ha assistit a un seminari de la Fundació Humanisme i Democràcia, en el qual s'han tractat temes de lluita contra la fam, la pobresa o els dèficits sanitaris i de salut.

Més notícies de la categoria Tarragona