Les imatges d’una nova jornada de protestes a Tarragona per l’empresonament de Pablo Hásel

Tarragona estima en uns 41.000 euros els danys causats a contenidors durant les protestes de suport a Hasel

Catorze s'han cremat i una vintena han patit desperfectes

Les protestes per l'empresonament de l'artista PabloHasel no paren i aquest dimarts, 23 de febrer, s'encara ja la setena jornada de manifestacions. Malgrat que la ciutat de Tarragona no ha estat una de les més conflictives en aquesta onada de reivindicacions, també hi ha hagut diversos desperfectes que es van començar a produir amb més intensitat a partir del tercer dia, moment en què va començar a pujar de to la relació entre els cossos policials i els manifestants.

L'Ajuntament de Tarragona ha explicat aquest dimarts que ha estimat en uns 41.000 euros l'import dels danys causats a contenidors durant les protestes per l'empresonament de Pablo Hasel de la darrera setmana. Segons ha apuntat el consistori, es van cremar catorze contenidors, amb un cost de 2.527,50 euros cadascun, el que suposen 35.385 euros. A banda, una vintena més van patir desperfectes com rascades o cops, per la qual cosa l'ajuntament estima els danys en uns 300 euros per contenidor.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!