GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Crema una zona de canyes i dues casetes de fusta a Parc Riu Clar de Tarragona

L'avís ha estat a les 9.17 hores i s'hi han desplaçat tres dotacions de bombers
La columna de fum ha estat molt espessa. | Cedida

 

Una gran columna de fum visible des de molts punts de la ciutat de Tarragona ha fet saltar les alarmes a primera hora d'aquest matí de dilluns, 11 de febrer. Tot i l'espectacular imatge, es tracta només d'un incendi en una zona de canyes a l'àrea de Parc Riu Clar de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís a les 9.17 hores del matí, i en el moment d'aquest avís sense tenir gaire informació, han enviat una dotació fins al lloc dels fets per intentar apagar aquest foc.

 

Imatge de la columna de fum que es pot veure a Tarragona. | Cedida

 

Segons han explicat a aquest mitjà els bombers, quan han arribat al lloc dels fets han vist que les flames també afectaven dues casetes de fusta que es trobaven a la vora de l'incendi, és per això que la columna de fum ha estat força espectacular i s'ha decidit incrementar fins a tres el nombre d'efectius a la zona per apagar tan aviat com es pogués les flames.

 

 

 

Bombers a l'incendi d'una cuina al carrer Torres Jordi de Tarragona | Bombers

 

Crema una cuina en un pis de Tarragona

El passat diumenge, 10 de febrer, la cuina d'un novè pis del carrer Torres Jordi de Tarragona es va incendiar. La parella d'ancians que vivia a l'immoble va alertar els bombers al voltant de les onze del matí i aquests es van personar al lloc dels fets amb quatre dotacions.

 

Els Bombers de la Generalitat van extingir ràpidament les flames, que només van afectar la campana extractora; posteriorment, van procedir a ventilar l'habitatge. Davant la gran quantitat de fum que es va acumular a l'immoble, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques es va desplaçar al lloc dels fets per atendre els residents que de totes maneres no presentaven afectacions de rellevància.