S'incendia un cotxe a l'A-7, a Tarragona

Els fets s'han produït poc abans de dos quarts de quatre de la tarda

Aquest dijous, 30 d'agost, un cotxe ha quedat totalment calcinat a la vora de l'autovia A-7, al seu pas per la zona nord de la ciutat de Tarragona —molt a prop de la urbanització de la Móra—, al punt quilomètric 1.170 d'aquesta carretera. Els fets s'han produït, segons han informat a aquest mitjà els Bombers de la Generalitat de Catalunya, quan faltaven molt pocs minuts per dos quarts de quatre de la tarda.

S'incendia completament un cotxe

A causa d'aquesta incidència, una dotació dels Bombers s'ha desplaçat amb urgència fins a aquest punt, però malgrat això l'incendi no ha anat a més i no ha afectat la vegetació adjacent a la carretera. Tampoc no s'han hagut de lamentar, afortunadament, ferits.

Alhora, però, l'incendi ha captat l'atenció, això sí, de diversos conductors que, a aquella hora, passaven per l'autovia A-7. Des de la carretera era d'allò més visible una gran fumarada que, sense ser prou densa per ser perillosa, sí que ha cridat l'atenció del trànsit que, a primera hora de la tarda, circulava en aquella zona.

Tot just aquest dimecres, 29 d'agost, es produïa una altra incidència viària a la xarxa de carreteres de les comarques de Tarragona. Quan passava un minut de dos quarts de vuit del vespre, un cotxe va patir una sortida de via per causes que encara es desconeixen a la carretera comarcal TP-7013, al seu pas pel terme municipal de la Selva del Camp. Els fets es van produir, concretament, al punt quilomètric 14 d'aquesta carretera comarcal.

Segons les informacions que el Servei Català de Trànsit va poder facilitar a aquest mitjà, a causa de l'accident, el conductor del vehicle va resultar ferit i va haver de ser atès per les unitats desplaçades per part del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El seu pronòstic, segons les darreres informacions, era lleu.

Al lloc dels fets, hi van acudir diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, del Sistema d'Emergències Mèdiques i els Bombers Voluntaris d'Alcover.


Comentaris