Un dels cotxes que ha cremat aquesta nit.

Crema un cotxe al barri de Bonavista de Tarragona

Tambés es va incendiar una pila de fulles al barri de Campclar, al costat de l'Anella Mediterrània

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar la matinada d'aquest divendres, 2 de novembre, per l'incendi d'un vehicle al barri de Bonavista de Tarragona. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís del foc quan passaven deu minuts de les tres de la matinada. El cotxe cremava al carrer Vint, al barri tarragoní de Bonavista. 

Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat una dotació dels Bombers, que ha dut a terme les tasques d'extinció del cotxe que s'estava cremant. Les flames han calcinat el cotxe. L'incendi a Bonavista no ha provocat més danys materials, ni tampoc de personals. Així doncs, no s'ha hagut d'atendre cap persona, ni per inhalació de fum ni per ferides. Es desconeixen les causes de l'incendi del vehicle. 

Petit incendi a tocar de l'Anella Mediterrània, a Campclar

D'altra banda, no és l'únic servei que els Bombers han hagut de dur a terme a la ciutat de Tarragona, ja que també van haver d'actuar en un petit incendi al barri de Campclar. L'avís d'aquest altre incendi es va rebre quan passaven deu minuts de les deu de la nit d'aquest dijous, 1 de novembre. Els Bombers van ser alertats d'un petit foc al carrer de Riu Algas, a Campclar, a tocar de l'Anella Mediterrània. 

En aquesta ocasió no era un vehicle el que cremava, sinó un munt de fulles apilades que s'havien incendiat. Una dotació dels Bombers es va desplaçar fins a Campclar i va extingir les flames. Al cap d'uns quinze minuts, el foc ja estava totalment apagat. Aquest petit incendi tampoc ha provocat danys materials més importants, i no ha afectat cap habitatge. Tampoc s'ha hagut d'atendre cap persona com a conseqüència de l'incendi, i no se sap de quina manera es va originar el foc.